Februárban a budapesti Szent Imre Kórházban kapta az egyik beteg ezt a valamit, amit húslevesnek tálaltak. Így ránézésre a mosogatólével találhatunk rokonságot, az ízéről sajnos nem kaptunk beszámolót, már ha egyáltalán a beteg megkóstolta. A fotót a Kórházi Koszt facebook oldala hozta le.

Ezt adták a fővárosi kórházban húslevesként

Van baj az egészségügyi ellátással, nemrég a Soproni Gyógyközpont gyerekosztályán nyers (a kommentelők kedvéért: főzetlen/melegítetlen) műbeles virslit szolgáltak fel.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borda
@eszegfu: A helyzet az, hogy a kórházi menü nem egyenértékű az éttermivel és ott ugyebár nem dolgoznak pincérek sem,akik ügyelnek a felszolgálás minőségére. Lehet volt hozzá zsemlekocka, mert azt azért szoktak dobni a tetejére, de mivel mi nem voltunk ott...nem tudhatjuk. Még az is lehet rántott borsóval szórták meg a tetejét, de ez attól függ milyen betegségben szenvedő betegnek adták. Egy kemosnak kenyérkockával adják a Nyáklevest. Nagynéném legalábbis így kapta. Élettanilag nagyon fontos vitaminokat tartalmaznak a gabonák. Van aki búzacsírát ad a gyermekének,hogy jobban tudjon figyelni a suliban. Nem akarok nagyon belemerülni, mert hosszasan lehetne erről beszélgetni. Egyébként nagyon finomak a krémlevesek,ha van aki jól készíti el. :-)))
eszegfu
@Borda: Igazán köszönöm a "kimeritő" választ! Igazad van... én is azt gondolom itt lehet a vége a nyáklevesnek...
eugen4402
@eszegfu: Hagyjátok már azt a nyáklevest, mert arról egy kétjegyű szám jut eszembe kora reggel! (a 69-es) :-)
eszegfu
@eugen4402: Értettem!!! Kérek engedélyt meghunyászkodni!!:))))
eszegfu
@eugen4402: Ja kérlek, ha mindenre van válaszod, akkor tényleg nem tudok lépést tartani a "kivánságaiddal"!:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.