Lassan már követni sem lehet, hogy hogyan fosztják ki az országot. Ehhez megalkották a maguk kis „Ne zavarj, épp lopok” nevű törvényeit. Amelyek segítségével az államadóssággal is, hogy finoman fogalmazzak: trükköztek. (Át is nevezték a 7. parancsolatot: De lopj!) Ahogy Lánczi András oly találóan elszólta magát: amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. Nem véletlenül akarták az emberek elégedetlenségének esetleges robbanását megelőzni az állítólagos terrorveszélyre való hivatkozással. Kormányzati, pontosabban orbáni szinten legalább 30 alapvető jogát korlátozták volna a társadalomnak. Amivel megint csak felélesztette a gyűlöletet a társadalomban. Annyira, hogy már az ENSZ-nek is eleget lett Orbán félelempolitikájából. Orbán ezt maga is érzi minden bizonnyal. Ezért is mondhatta azt a német Bild-nek, hogy (idézem): „Engem itt Budapesten felakasztanának egy lámpavasra.” Azt hiszem, ehhez nekem már nincs mit hozzátennem.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Csak nem azért akarják lámpavasra húzni, amit ő mondott, hanem azért, amit nap mint nap tesz ellenünk!
nemkati
@Horizont: És a mazochista magyar hagyja és tűri ezt. 6 éve mondjuk, hogy ennél már nincs lejjebb és mindig van. Mi a franc kell még nekünk, hogy egy emberként ordítsuk, hogy elég volt???
nemkati
@Horizont: A sokéves munkának meglett a gyümölcse, sikerült egy gyűlölt ellenzéket a birkák fejébe gyömöszölni. Ezek végtelenül ostobák, gonoszok és kegyetlenek. A hatalom is, meg akiket kineveltek maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.