A kopaszok balhéját és az ehhez kapcsolódó jogtiprást jelképezi a miniszterelnök asztalán landoló lábbeli.

Harangozó Tamás (MSZP) az Országgyűlés plenáris ülésén azt firtatta, mit tett a kormány, a rendőrség és az ügyészség amiatt, hogy február 23-án "bőrfejű verőlegények" "elfoglalták" a Nemzeti Választási Irodát (NVI) és akadályozták a szocialista Nyakó Istvánt, hogy jogszerűen benyújtsa népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzár eltörlése ügyében. A magyar államot támadás érte és ők nézik tétlenül? – kérdezte.

Az ellenzéki politikus szerint amíg a felelősöket nem büntetik meg, amíg Kubatov Gábor szerepét nem tisztázzák és nem távolítják el a Fidesz alelnöki posztjáról, addig teljesen jogosan gondolja az ország, Orbán Viktor személyes utasítására akadályozták meg a népszavazást.

Ezt az utasítást pedig Kubatov Gábor a Fradi Security-hez köthető verőlegényekkel hajtatta végre; ez a látszat, és ezt eddig senki nem cáfolta – jelentette ki. Elmondta, csak azt követően lehet beszélni a népszavazási törvény módosításáról, hogy ha tisztázták az ügyet. Beszéde után "a jogtiprót díjat", egy fél bakancsot helyezett a miniszterelnök asztalára a parlamenti patkóban.

Jogtipró bakancsot raktak Orbán asztalára a parlamentben

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor kezdeményezte a népszavazási törvény módosítását, és egyben felkérte a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökét, hogy tegyen arra javaslatot.

Rámutatott, hogy több, baloldalhoz köthető népszavazási kezdeményezést is hitelesített az elmúlt időszakban az NVB, de egyikhez sem sikerült összegyűjteni a szükséges aláírást. Az államtitkár szerint lehet, hogy ez a sikertelenség is ingerli baloldalt.

Völner Pál szerint 2006-ban a szocialisták által vezényelt alakulatok állami erőszakkal, verőlegényekkel szétvertek legális demonstrációt. Akkor milyen eredményre vezettek a nyomozások? – firtatta.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"... legális demonstrációt."

A gyújtigatás, barikád építése, rendőrök dobálása, autók nzúzása mióta "legális demonstráció" ?

Amúgy Nyitrai Zsolt fidesznyik "pártmunkás" még lövetett is volna - miről van szó ?
nusika
...már nem Gyurcsány a hibás...
www.vg.hu/kozelet/politika/az-allamtitkar-a-horn-kormanyt-vadolja-a-valasztasi-iroda-botranya-miatt-466716
...és ezt nem tudták, pedig még a választási bizottság elnöke is jelezte, hogy változtatni kell!!
Borda
Szerintem az a bakancs ,,magyarbakancs''-é :-)) jó,csak vicc volt.
Yoda69
Volner, baj van az emlekezeteddel. Menj elmeorvoshoz, vagy szedj gyogyszert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.