Újabb, igen érdekes részletet tudtunk meg Orbán Viktorék félszemű kuvaszáról. Amikor egy kutyának megcsinálják a kötelező csipjét, a tulajdonosnak meg kell adnia a nevét és a címét. A legfrissebb információnk az, hogy amikor a kuvaszt annak idején csipet kapott, az állatot orvoshoz vivő Orbán Gáspár Hatvanpusztát jelölte meg a lakcímeként. Megkértünk egy állatorvost, akinek hozzáférése van a PetVetData rendszerhez, hogy ellenőrizze az információnk valóságtartalmát. Mint a fenti fotón látható, az ellenőrzés sikeres volt. Hatvanpuszta az Alcsútdobozon található egykori Habsburg majorságot jelenti, ami Orbán apjának cégéé, és amit Mészáros Lőrinc bérel. Ez az a földbirtok, amiről több újság azt írta évekkel ezelőtt, hogy a miniszterelnök családjának titkos rezidenciája lehet. Elmentünk a helyszínre, ahol, bár Nárciszt nem láttuk, az őr a kaputelefonba nem is tagadta, hogy az állat ott szokott tartózkodni, sőt arról is biztosított minket, hogy Nárcisz jól van, egészséges, és ha Orbántól...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
HÁT AKKOR -HURRÁ-ORSOS GÁSPÁR a legmagyarabb habsburg utódjaként élvezi a NÁRCISZ nevezetű kuvaszával FELCSUTKADOBOZON A KASTÉLYT.aZT A KUTYABŐRÖS-KUTYAFAXÁT!!!
Azért milyen érdekes ez a kis MAGYARORSZÁG- AZ ORSOS VICCTOR MINDEN GYEREKÉNEK ENNEKALAPJÁN JÁR A SAJÁTLÁBON ÁLLÁSHOZ EGY ARISZTOKRATIKUS MÉRETES KASTELL???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.