J. Lőrinc és K. Tibor Attila úgy érzik, hogy az ATV megsértette az ő személyiségi jogaikat. A tévécsatorna úgy tett közzé felvételeket a Nemzeti Választási Iroda előterét február 23-án elfoglaló, Kubatov Gábor Fidesz alelnökhöz köthető izomemberekről, hogy nem takarták ki az arcukat. J. Lőrinc és K. Tibor Attila az őket ért jogsértés miatt egymillió forintot szeretnének a tévétől. A balhé óta a Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria is megállapította, hogy a kopaszok megsértették a választási alapelveket, fenyegetően viselkedtek, és jelenlétükkel akadályoztak másokat jogaiknak gyakorlásában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kíváncsi leszek, hogy a kártérítést előbb megítéli-e nekik a bíróság, mint kiderüljön ki volt a felbujtójuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Az én jogaimat megsértették ezek a kigyúrtak, mert úgy látom, hogy miattuk nem sikerült beadni az általam támogatni kívánt népszavazási kérdést!
colibri
Már elhangzott, hogy amit műveltek a NVI-nál, az bűncselekmény kategóriába tartozik. Ezek után ezek fenyegetőznek és pénzt követelnek. Amennyiben perelhetnek a kopaszok személyiségi jogaik megsértéséért, akkor a kormány poltostól, pintérestől azonnal húzzon el Azerbajdzsánba!
human
@colibri: Végül is, ha a rossz börtön körülményekért is lehet pert nyerni. A két ügyet gondolom külön kezeli a hatóság. Így előfordulhat, hogy 1 millát kapnak az ATV-től és cserébe ülnek 3 hónapot a börtönben. Ha ráadásul ha az akadályoztatás vádja elbukik, akkor még ülniük sem kell azért az 1 milláért.
nezelodo
Jogaik vannak a bűnöző "uraknak"! Hogy úrnak neveztem őket, csak vicc volt, nem is tudom mit kezdenek vele?
Colibri! Már régen ott a helyük, (Pinkóci és Polpot), de ott más lesz a hatalmi besorolásuk.
Szókrakész
Igazuk van.
Ebben az esetben adjon igazat nekik a bíróság.
Viszont a többiben pedig meszelje el, de súlyos 10 évekre!!!
És akkor kvittek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.