Mint írtuk, a Kúria csütörtökön úgy döntött, hogy a Kubatov Gáborhoz köthető kopaszok akadályozták a boltok kötelező vasárnapi zárva tartása ellen népszavazást kezdeményezni kívánó Nyakó Istvánt, de arra nincs bizonyíték, hogy a kopaszok összejátszottak Erdősi Lászlónéval. „Nincs olyan bizonyíték, mely ezt a kérelmezői előadást kifejezetten alátámasztja. Erre nem alkalmasak a kérelmező által csatolt és az NVI által megküldött bizonyítékok sem.” Pedig mi is megírtuk, hogy az Origónak sikerült lefotóznia az egyik kopasz átlátszó mappáját, és egyértelműen látszik, hogy Erdősi Lászlóné aláírása szerepel a papíron.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintem is az lehet, hogy az egyik kopaszt is Erdős Lászlónénak hívják.
A kúriának vagy elment az esze vagy találtak egy kiskaput amivel bevédhetik ezt az egész mocskos ügyet.
Pestilence
Az, hogy a Kúriát nem zavarja, hogy az ilyen baromságok miatt teljesen lejáratják magukat, az egy dolog, de az, hogy ismét teljesen hülyének nézik a zembereket (ők is) már egyszerűen elviselhetetlen.
Minden nap valamilyen oldalról azt kapjuk a kormánytól és talpnyalóiktól, hogy le vagyunk tojva, tök mindegy hogy mit gondolunk, mit akarunk, nekünk kuss.
lópicigáspár
@human: Az első meglátásodra tenném a voksom!
human
@Pestilence: Ez a lényeg. Fárasztásra játszanak, hogy végleg feladjuk és elfogadjuk a diktatúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.