Nyolc évig egy VIII. kerületi pincében, egy sötét lyukban tartottak fogva egy asszonyt a nyugdíjáért – írja a Blikk. A fogvatartók többen voltak, egyikük az idős nő családtagja volt.

Az asszony nyolc éven át azt sem tudta, nappal van-e, vagy éjszaka. Az őt fogva tartók épp csak annyit adtak neki enni, amennyi az életben maradáshoz kellett, és csak a legminimálisabb gondoskodást nyújtották neki. Nyugdíjából eközben egy fillért nem látott. Akkora trauma érte, hogy a mai napig képtelen megszólalni.

A fogságból nemrég szabadult asszonyt ma a családok átmeneti otthonának egyik dunántúli krízisközpontja gondozza. Az alapítványnál azt mondták, a nő beszámíthatatlan állapotban van, az ügyet pedig a rendőrség vizsgálja.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nyocker az nyocker, ott mindig előfordult ilyen eset, de nem értem a háznak, a postásnak, nem tűnt fel hogy soha nem találkoznak az idős nővel??? Az elkövetők hovatartozása nem kérdéses!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Gyalázat, hogy ilyen megtörténhet. A "családtagot" meg duplán büntetném! A néninek mielőbbi jobbulást!
szaboria1
@papa.49: A postásnak lehet azért nem tűnt fel mert bankba ment a nyugdíja és egyszerűen a rokon elvette a bankkártyát a pinkódjával együtt.
wagabund
azért egy házban ne tűnjön fel a gondnoknak, szerelőknek, hogy valakit őriznkek a pincében? uggyankérem..

A néni ezt a traumát sajnos nem fogja tudni kiheverni..nyolc év sötétben, hidegben, ellátatlanul, bilizve...aki járt már egy környékbeli pincében, annak van fogalma róla...

az élősködőkkel meg nem mernek mit tenni, mert jön a baloggazda...és kimenti őket.
szaboria1
@wagabund: Nyolckerben laktunk amióta már nem tüzelőnek használják a pincéket misem jártunk le így előfordul, hogy rajtuk kívül senki sem járt le a pincébe.
Jozefina
Bicskanyitogató történet!!! És mi van az elkövetőkkel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.