Szöllősi György, a sportújság­író-szövetség elnöke (korábban a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója), a FourFourTwo főszerkesztője, aki Puskás Ferenc emlékéből él, a Puskás-hagyatékról, Felcsútról és Orbán Viktorról beszélt a Borsnak. A márkáról, a brandről, a franchise-ról és hasonlókról beszélgettek, aztán egyszer csak jött egy ilyen rész, amiben a Puskás név használatát kérték számon Szöllősin:Bors: „Bezzeg Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester kolbászához meg söréhez oda lehetett adni Puskás nevét…”Szöllősi: „Természetesen egyik termék gyártója sem kapta ingyen a jogokat.”Bors: „Csak azt ne mondja, hogy piaci áron.”Szöllősi: „Csak azt ne gondolja, hogy konkrét összegeket fogok elárulni.”Arra a kérdésre, hogy helyénvaló-e, hogy Orbán Viktor és Felcsút kisajátítja Puskást, Szöllősi azt mondta, „amikor a miniszterelnök közbenjárására hazakerültek Puskás Ferenc trófeái, gazdag tárgyi hagyatéka, Erzsébet asszony és a leányuk, Anikó maga mondta, hogy a legjobb helye mindennek a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
Bors: „Bezzeg Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester kolbászához meg söréhez oda lehetett adni Puskás nevét…”Szöllősi: „Természetesen egyik termék gyártója sem kapta ingyen a jogokat.”Bors: „Csak azt ne mondja, hogy piaci áron.”Szöllősi: „Csak azt ne gondolja, hogy konkrét összegeket fogok elárulni.”...szent ügy:d
Tádé
Szöllősi Úr!
A Puskás Akadémián nevelkedett magyar labdarúgók hol játszanak most?
Az első csapatban sok olyan játékos szerepel akik nevük alapján joggal reltételezhető, hogy nem az akadémián végeztek.
namihami
Ez a Mészáros&Mangalics sört nevezett el a Puskásról? Ha látom, forgolódom a röhögéstől.
Hát hol él ez a barom? Annyit nem tud a Puskásról, hogy az csak véletlenül, tévedésből ivott sört.
Világéletében fröccsön élt, igaz abból mérhetetlen mennyiségben. Spanyolországi keresetével is tevékenyen és aktívan hozzájárult a spanyolországi borkultúra életben tartásához.
Valószínüleg ezért kellett itthon állampénzen eltartani és gyógyíttatni, amikor hazatért.
Pedig véleményem szerint, ha egy aktív katonatiszt (az volt, amikor pattant) disszidál, az a törvények szerint hazaárulásnak minősül. Persze ha utólag kell a kalap mellé szalagnak, akkor minden megbocsájtva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.