Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), Budapest VIII. kerületének polgármestere arra kérte a betelepítési kvótát elutasító önkormányzatokat, hogy nyíltan, intézményesített formában dolgozzanak együtt a kvótaügyi népszavazás sikeréért.

"Kampányoljunk, buzdítsuk a polgárokat arra, hogy vegyenek részt ebben a jövőnket, életünket, biztonságunkat és kultúránkat alapjaiban meghatározó nemzeti ügyben"

- mondta a kormánypárti politikus A magyar önkormányzatok a betelepítési kvóta ellen című szombati budapesti konferencián.

A Megyei Jogú Városok Szövetsége által rendezett tanácskozáson Kocsis Máté közölte, hogy eddig mintegy 900 település hozott a betelepítési kvótát elítélő határozatot. Mindez "egyfajta mozgalommá" nőtte ki magát – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a szóban forgó önkormányzatok 6,5 millió embert képviselnek. "Ki sem merem mondani, hogy ez kétharmad" – jegyezte meg Kocsis Máté, aki felszólalása végén arra kérte a "brüsszeli bürokratákat", hogy ha ők nem képesek megvédeni Európát, akkor ne akadályozzák ebben Magyarországot.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@nyanya001: Nem kevés önbizalma van a kiscsírának. Már ő is megkapja a támogatást ahhoz, hogy az ingatlanjai percenként növekedjenek:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@justhpeter: Áááá majd a vákuum vasúttal! Ha azzal nem, megépítik odáig az alcsúti Orbán kisvasutat!
Pestilence
Na tessék, már kimondta, hogy kétharmad egyet ért. Tarlós pedig bejelentette, hogy Bp is csatlakozik. Jó lenne, ha nem nyilatkozna minden fideszes a zemberek helyében.
Desischado
Az én nevemben ne nyilatkozzon ez a kis kotonszökevény! Mi van "hős nemzetvédőnk" nem elég a migránsok elzavarásához? Az önkormányzatok is kellenek, rólunk nem beszélve? Hát rám ne számíts, te rühes csótány!
pan
Ki a f@sz az a kocsis máté a kocsis soron, hogy felszólítson?
kocsis máté, te egy senki vagy - CSAK!!!
Telibeszarom, hogy kit mire utasítasz, te MIÉP-es náci köcsög!
Szívlapát az arcodba.
Ez vár rád, b@szd meg!
volvós
Mi van mátécucuska ??? Lekoptak mellöled a langyik ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.