Egy "maréknyi" "gyurcsányista" próbálta megzavarni a nemzeti ünnepet, de nem jártak sikerrel – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője kedden a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

 A szóvivő felidézte, hogy a "méltóságteljesen, békésen" zajlott a nemzeti ünnep a Múzeumkertben, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mondott.

A miniszterelnök szót ejtett egyebek mellett a migránskrízisről és Brüsszel migránspolitikájának elutasításáról is – tette hozzá.

"Ezzel kapcsolatban ne felejtsünk el két dolgot: tudjuk, hogy a Gyurcsány Ferenchez köthető cégek több száz milliós nagyságrendben kapnak támogatást Brüsszeltől, és tudjuk, hogy a Múzeumkert közelében tartott akció szervezője Gyurcsányhoz is köthető" – mondta a szóvivő, kijelentve, nem csoda, hogy meg akarták zavarni a miniszterelnök beszédét.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tádé
gy.f. kergesse, vagy zavarja v.á.-t a karcagi nagy stratégiát.
jancsik68
Orbánnak illene tudni a 48-s szabadságharc veresége után több ezren menekültek,migráltak hazánkból,akiket szivesen befogadtak,nem üldöztek,mert azok a befogadók emberek voltak,nem ilyen tökkelütött magyarok,mint a mi Fideszes-mély magyarok!!
Toby
Mi az, hogy "próbálta megzavarni " ? Sikerült is, hisz a törpe viziló kényszerválaszt nyomott oda, kínjában jópofiskodva !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.