A miniszterelnök kapott mindent a tüntetőktől a március 15-ei beszéde közben. A sípolás és a fütyülés mellett támadt egy kis vita is a demonstrálók között, hogy akkor most Orbán Viktor "mocskos geci" vagy "mocskos váladék"-e inkább. 2016. március 15 – az ünnep méltósága és szelleme...

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Valóban szánalmas. Ahogy az elmúlt hat év is. Ahogy az az arrogancia is, ahogy a társadalom 80%-át vette semmibe hat éven át, ahogy lerabolta a dolgozó emberek nyugdíj megtakarításait, amilyen embertelen módon bánt el a rokkantakkal, ahogyan a saját pártja és kormánya által teremtett problémákat kezelte, ahogy az ország vezetését és az országgyűlést.telerakta félanalfabéta, műveletlen pártkatonákkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ez neked helyeslés...huba...
A helyeslés az lett volna ha a beszéde témájáról mondanék véleményt...
Amúgy minden kormányfő a márc.15. beszédében a saját politikáját méltatta...csak ez neked most jutott el a hallóidegeidhez...
Desischado
Szerintem mind a kettő, ezen nem fogok senkivel összeveszni. De örülök, hogy most megtapasztalhatta, hogy nem mindenkinek ő az atyaúristen! Hehehe...!
Pestilence
@Kristóf Péter: @Csizmás Kond: Nem tudom, hogy szerintetek hogyan kellene ünnepelni egy forradalom évfordulóját. Gyertyát gyújtani a kormánytagok lelki üdvéért?
Március 15. nem pont erről szólt. A forradalmárok beszóltak a hatalomnak. (Lásd Nemzeti Dal.) Tegnap is ez történt. Ki finomabban tette, ki durvábban. Lehet finnyáskodni, de ez a nép hangja. Ha nem elég kifinomult, akkor talán tenni kéne azért, hogy szofiszikáltabb embereket bocsásson ki az oktatási rendszer.
Borda
Hazaszerető magyarból úgy gondolom nincs hiány, egyedül az elnyomók túlszaporodásával van a gond, ami hazánkat fenyegeti és szabályozásra szorulna. MI IS SZERETNÉNK ÉLVEZNI A SZABADSÁGOT, S NEM EGY DIKTATÓRIKUS ÁLLAM JOBBÁGYAI LENNI!
Toby
Leszögezhetjük: gyengült és elbizonytalanodott a gengszterhatalom, egyre több és nyíltabb a belső ellenzéke is ( lásd Stumpf-írás) van, amit már a maffiatársak is nehezen nyelnek be, a naponta változó, keményen hazudozó, ellentmondásos álláspontok, követhetetlenné tették a vezérkos szándékait, elég sok háttér-fidesznyik nem profitált a hatalom imádatából, nyiladoznak a kritikák, orbánc 15.-én olyat ért meg, amit eddig elképzelni sem volt képes és amitől a TEK sem védi meg, szaporodnak a Brutuszok és ez vagy irányváltásra készteti, vagy bukásához vezet !
Az értelmes embert csak ideig-óráig lehet vezetgetni nemzethy lozungokkal !
kukac50
Orbán ünnepi beszéde csak a félelemkeltésre volt jó, semmi másra!
Sajnálom,hogy a miniszterünktől csak ennyire telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.