Ezen a gyorsított videón jól látszik, hogy március 15-én a rossz idő ellenére is valóban tízezres tömeg vonlult a Hősök teréről a Kossuth térre tiltakozni az Orbán-kormány oktatáspolitikája ellen.

A menet megindulása előtt a miniszterelnök ünnepi beszédében durván sértegette, élősködőknek nevezte a rendszere ellen tüntetni merészelő embereket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Pedagógusok ! Ne álljatok le, mert akkor levegőhöz jut a gengsztercsürhe ! A saját piszkába kell belefojtani !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Szerintem aki mások pénzét elveszi, aki a közvagyont lenyúlja az szívja mások vérét, tehát az az élősködő! Ő annak idején szabadságharcosoknak nevezte volna hasonló helyzetben ezt a tömeget...
karma1
Sikerult megint ledegradalnia sajat nepet - huzzon el a redvasba, mindenkinek az lenne a jo (neki is, mert vegre nyugodtan kezeltethetne az egyre sulyosbodo agybajat...:o(((
Kutyuska
@karma1: A népet akarta ledegradálni, de saját magát degradálta le. Nyíltan elismerte, hogy csak azokat tekinti embernek, akik tövig benyalnak neki.
Nem más ő csak egy vidéki bunkó suttyóból felkapaszkodott senki.
A szotyola köpködés, meg a parlamenti ülés alatt foggal kibontott csokoládé mutatja meg, hogy bárhogy is erőlködik, bárhogy is tetszeleg a világmegváltó politikus szerepében, csak egy tirpák a sok közül.
almalibre
Kedves, kedvetlen, hangosan, vagy csendben tüntetők!
Március 15 ünnep lenne, de nektek épp ezen a napon kell kiállnotok véleményt nyilvánítani.
Nem érdekel, hogy utáljátok Orbánt, vagy csípitek, az is mellékes, hogy mennyire van igazatok, csak az, hogy megint eltúrtatok egy szép ünnepet. Elrontottátok a hangulatát, de nem Orbánnak, sem a polgármestereknek, hanem a fellépő amatőr, vagy hivatásos művészeknek, és azoknak a honfitársaitoknak, akiknek jelent valamit ez az ünnep, sőt fontos, azoknak a szülőknek, akik ezen a napon gyermekeiknek magyar hagyományokat akartak mutatni. Arról nem is szólva, hogy tölthettetek volna egy szép napot a családotokkal, vagy barátaitokkal, de nektek épp ezen a napon kell táblát emelgetnetek, kiabálnotok, füttyögnötök, és miért? Mert ti is forradalmároknak érezhetitek magatokat! Nos, a forradalmárok teszik a dolgukat a közösség érdekében, tudván, hogy ezért megverhetik, börtönbe dughatják, megölhetik őket, ti csak törvényes jogaitokat gyakoroltátok minden veszély nélkül, hisz az állítólagos diktatúra rendőrei is félreállítják azokat, akiknek nem tetszett ténykedésetek. Kérdezem még egyszer, miért ezen a napon? Egyszerű, az ingyen reklám miatt, mert minden újságíró, TV-kamera kint van az utcán és sokuk nem azért, hogy az ünnepről közvetítsen.
Tudom, ti is a „közösség érdekében” tüntettetek, csak az nem érdekelt benneteket, hogy a közösség nagy része, ünnepelni szeretett volna, még azok közül is sokan, akik egyébként veletek ért egyet.
Néhány szó a tanároknak, akik persze pedagógusoknak titulálják magukat, mert az többet jelent, mint leadni az órákat: Gyönyörű példát mutattok a felnövekvő nemzedékeknek, hogyan kell átlépni a nemzeti értékeken, tenni nemzeti hőseink fejére és a tetteiket meglovagolva, jelképeiket kitűzve, szakmai érdekeitekért harsogni. Én várom a napot, mikor vissza nyal a fagyi és példátokon okulva tanítványitok tüntetésbe kezdenek, mert sokallják a dolikat, szabad tanárválasztást követelnek, több iskolaszünetet akarnak,...
karma1
@almalibre: Kedves Tobbsegi Unnepelni Akaro Tunteto! Nem tudom , ki vagy, honnan jottel, de az biztos, hogy az utolso negyven evben nem Magyarorszagon eltel, hanem valoszinu a Holdban.
Ugyanis nagyon jol tudhatnad, ha Magyarorszagon eltel volna, hogy marcius 15-e mar reges-regen nem 1848-rol szol, hanem 1848-as forradalom, szabadsagharc jo alap az analizalasra, a politikai parhuzamok megvonasara.
Ezert mar a Kadar-rendszerben is ez a nap volt az, amikor a rendszer "katonai" rettenetesen feltek attol, hogy mi fog tortenni a hivatalos unnepsegen, vajon ki fogja a fejukre olvasni a hibaikat, es foleg milyen modon?
Lehet, hogy ezen a napon a "tobbseg" valoban unnepelni akart, de ez az egy napos unnep ossze nem hasonlithato azzal a masik 364 nappal, amikor meg ennel a tomegnel is tobben egyszeruen csak elni akarnanak, de ez az eloskodo, hazug, csalo maffia kormany nem adja meg erre a lehetoseget senkinek sem, csak a sajat parttagsaganak, akik uraljak a politikat, hatalmat es foleg a nep vagyonat.
Tehat en megertem azt, aki ezen a napon azert megy ki, hogy szembesitse a valosaggal az orban- es rogan-feleket, akik megmondjak, hogy az , ami van, tavolrol sem jo.

Tehat igaza van Puklinak, az agyonhasznalt pedagogusoknak, es az osszes tobbi tuntetonek, akik szinten a tobbseghez tartoznak, akik nyugodtabban, jobban szeretnenek elni sajat hazajukban.
Tunteto diakokrol meg ne vizionalj, mert ebbol azt kovetkeztetem, hogy Te gyerek se voltal. A gyerekek tele vannak tudasszomjjal, eszukbe nem jutott tuntetni a fenti hulye indokokkal, amit Te vizionaltal.
almalibre
@karma1: Tisztelt Karma1!
Kissé zavaros a megszólításod, de te biztos érted…
Az ünnepeken is a politikusok mondják a magukét, és ha nem tennék, nem is lennének igazi politikusok. Ez a rész az ünnepségekből kivesz 10-15 percet, ami engem és sokakat nem igazán érdekel, akkor sem ha jobbos, akkor sem ha balos az illető. Meghallgatom a szavalókat, megnézem a néptáncosokat, énekelek a dalnokokkal és lerakok az emlékműhöz egy szál virágot. Erről kell, hogy szóljon az ünnep. A tüntetőknek rengeteg más nap áll rendelkezésre a hőbörgésre.
Ami a gyerekkort illeti, én emlékszem, hogy a tudásszomj nem egyenlő azzal, amit a tanárok próbáltak belénk verni. Igaz, most már tudom, hogy az én közepes középiskolai tudásszintem is erősebb egy nyugat európai diplomás szintnél. Ez az az oktatási szint, amit a mai liberális tanárok szeretnének elérni. Ami mai átlag diákokat illeti (tisztelet a kivételnek), sokkal inkább érdekli őket a jogaik, mint a kötelességeik. Ezen felül, minek is tanulnának, ha mindent megtalálnak a neten, amire kíváncsiak…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.