Március 30-ára egy órás országos munkabeszüntetést helyezett kilátásba Pukli István, Kossuth téri felszólalásában.

Ha a kormány március 23-ig nem kér bocsánatot és nem ültet tárgyalóasztalhoz komolyan vehető, tárgyalóképes partnereket, egy óráig országosan sztrájkolni fognak a mozgalom tanárai. Mindezt polgári engedetlenség keretében képzelik el. 

Amíg bárkit kirúghatnak, addig nem beszélhetünk egyenlő felekről. Amíg nem nyerjük vissza méltóságunkat, addig nincs miről beszélni – mondta a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. Velünk van lélekben a társadalom 75 százaléka, velünk van a Fidesz-szavazók kétharmada – hangsúlyozta Pukli István.

 Nincsen hatalmad felettem – skandálta a tömeg a beszéd végén.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@vadnarancs: 8 napot adtak a kormanynak. Konkretan alkalmatlannak neveztek palkovicst es a masik bolondot, balog vagy mi a neve?.oket orbannak meneszteni kell. Es ott a 12 pont ami eleg tiszta. Ja es orbannak bocsanatot kell.kernie. Szoval en boritekolom es elso.1 oras sztrajkot. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
@Tippking: Buszoztatott lengyelek és bértapsolók nem szánalmasabbak?
Remélem, Te többet kérsz, mert a 800 ft/óra kissé megalázó.
amaramaistanna
@Desischado: Oktatásról van szó... a többi utána jön...
JAJMÁR
A sztrájk itt nem arról szól, hogy megbénuljon az élet az országban. Ezért mindegy, hogy egy órára áll le az élet, vagy kettőre...
ez arról szól, hogy megmutassa az erőt, mert a kormány csak erőből ért.

Följebb már írtam, de most ismét kiemelem: az ügyről szól, ami mellé odaállt az ország 60-70 %-a! Hogy ez semmi lenne? hogy ez csak egy kitolt ebédszünet? Nem hinném. Mutassatok még egy ügyet, amit ekkora erő támogat.
Ha az ország minden térségében, ugyanazon az időpontban, kiállnak az emberek az iskola elé, - tömegek: 70 civil szerveződés, szülők, magánemberek, pedagógusok - akkor beszéljen a mini.elnök arról, hogy "mit akar a magyar", hiszen ebben a tömegben a saját szavazóbázisa is benne lesz.
Az ötlet kitűnő, a megvalósuláshoz mindenkire szükség van.
Desischado
@JAJMÁR: Egyetértek, és én is ott leszek!
kukac50
Aki teheti mindenki menjen el és álljon ki a pedagógusok mellett. Rokkantak kisnyugdíjasok vagy akik elégedetlenek a kormány munkájával, azok mindnyájan legyenek ott.
Orbán nem fog bocsánatot kérni az biztos,mert azt is igen nehezen értette meg, hogy nem a tanárok fizetés emeléséért emeltek szót. Ő azt mondta a Tv-ben,hogy várjanak a sorukra majd fel sorolta kik kapnak emelést előbb.
Ilyen nehezen fogja fel azt,hogy sok embertől kérhetne bocsánatot, akiknek a sajátos maguk pénzhez jutására hozott törvények miatt kevesebb pénzből, kell megélni.
Azoktól is bocsánatot kell kérni akiktől a trafikokat, vagy a tanyájuk melletti bérelt földet elvették ami a megélhetésüket veszélyezteti,hiszen az állataikat kénytelenek eladni levágni vagy felszámolni,mert nincs mivel etetni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.