A 24.hu arról ír: a volt köztársasági elnök is az elégedetlen tanárok oldalára állt, és velük együtt tüntetett. A hírportál egyelőre egy elmosódott fotót tett közzé a Kossuth téren lévő Sólyomról.

Sólyom László is a tanárokkal tüntetett

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Azért a jobboldalon is van sok normális ember, csak most nem ők vannak hatalmon, hanem a csürhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Azért a jobboldalon is van sok normális ember, csak most nem ők vannak hatalmon, hanem a csürhe.
coni
A jobboldali értelmiségnek hatalmas a felelőssége a kialakult helyzetért, nélkülük nem tartanánk itt. Elképzelhetetlen pl. hogy Sólyom ne lett volna tisztában azzal, hogy ez az alaptörvény egy időzített bomba. Elhelyezett egy bombát és most tiltakozik az élesítése ellen...
egyvandor
@justhpeter: Sólyom csupán nem ilyen bánásmódra számított. Azok után, hogy háromszor cseréltette a palota burkolatát, ma éreztetik vele senki voltát. 2006-ban lelkesen vonult a dunába rigmusokat skandáló sor elején. ...
wagabund
vagy jó fotót, vagy semmit...de ezt? azért nem kellene ennyire erőlködni azzal a helyszíni tudósítással...
...amúgy ha Sólyom ott bóklászott, akkor mi van? Zengőn is látták, az többe került...na jó, elismerem néhány bazsarózsa megmenekült...

az ő személye itt már nem oszt, nem szoroz.
Hofipisti
Ahhoz, hogy ma itt tartunk, nagy része van a borzasztó heterogén, gyenge egyedekből álló, még ma is főként csak a saját egyéni érdekeiket előre helyező szociknak, s így a galambfing-erősségű MSZP-nek éppúgy, mint Sólyomnak, aki - bár apósa derék MSZMP-s vezér volt - jobban gyűlölte - gyűlöli a szocikat, mint a szélkakas jellemű FIDESZ-fiúkat, akik viszont - nyilván eltévelyedett vezérük hatására - már egyáltalán nem érzik az entelektüell, polgári, mondhatnám európai mértéket. A vak gyűlöletnek meglett az eredménye: Plagi Pali ült a helyére. Sólyom - nyílt, objektív mérlegeléssel megakadályozhatta volna, hogy ide jussunk. Igaz, lehet, hogy neki a bánáti bazsarózsa fontosabb volt!
mariaberta
Végre adhatok egy jó pontot a bazsarózsák hívének!!!
papa.49
@Hofipisti: Bizony a ,,bazsalaci rengeteg tett a mai helyzet létrejöttért, ez nem feledhető!!!
Desischado
Sajnos, amit írtatok fentebb az igaz. Kedvelem Sólyom Lászlót, de erélyesebbnek kellett volna lennie. De erre nyilván nem számított. Mindenesetre örülök, hogy ő is ott van!
human
@egyvandor: Áhá. Akkor ez az a Sólyom, akinek a feleség úgy cseréltette az EREDETI MÁRVÁNY padló, mintha az szőnyeg lenne. Mindnek el megy az esze, ha bársonyszéket kap?
Villon
@coni: Keverd a Sólymot a verébbel. Ugyanis, nem Sólyom írta alá, hanem a diplomás Schmitt Pál.
Villon
@wagabund: Keveset tudsz a Zengőről, de respect, hogy egyáltalán tudsz valamit róla.
dr. prédikátor
Nocak ,nocak!!! A bazsarózsás???Nem kellett volna eljátszani a tisztességet!!!
bretagne
@mariaberta: Én nem látom Sólyom Lászlót.
coni
@Villon: Jogos. De addig amíg a Fidesz le nem cserélte sokat segített a demokrácia felszámolásában. Csak azóta kritizálja őket amióta "megsértették" azzal, hogy egy golyóstollra cserélték még a látszatot is feladva. Az nagyobb baj ha egy alkotmányjogász támogat támogathatatlant mintha egy golyóstoll teszi ugyanazt.
kukac50
Most már másképp látja a helyzetet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.