Szász Marci huszonnyolc éves fejjel azt mondja, ellenségének sem kívánja, amin átment onnantól kezdve, hogy néhány évesen zseninek kiáltották ki. 

Nem mondhatom, hogy másképp csinálnám, de ellenségemnek sem kívánnám, hogy ezt átélje újra

– nyilatkozta a Fókusznak.

Idővel tehetsége mérhetetlen súllyal nehezedett rá. Ráadásul miután tizenöt évesen egyetemista lett, szinte nap-mint nap azzal kellett szembesülnie, hogy nem arra kíváncsiak mit tud, hanem azt kérik rajta számon, amit nem.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ennek a fiúnak egyetlen tragédiája, hogy ide született. :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Ismertem én is egy fiút 6 éves korában már újságot olvasott , az elsőben halálra unta magát , nyolcadikra utolérte a többit , pont olyan lusta lett.
verum
Ennek a fiúnak egyetlen tragédiája, hogy ide született. :-(
renitencs
@ila51: Csak nem voltunk osztálytársak? :) ja bocsi, nem volt Ilona az osztályomban. És engem Vilma néni hatodikban "felrázott" azzal, hogy külön "munkát" adott órán és nem kellett végigszenvednem a feleltetést.
justhpeter
Marci helyesen döntött, amikor saját kezébe vette a sorsát.
SystemError
Szegény akkor kurva idegesítő volt..de minden ember az lett volna, ha versenyistállóba terelik és elhitetik vele, hogy egy tudálékos barom tetszik másoknak..
Sámannus
Azt lehet mondani ezek szerint, hogy korán választott szakmát és későn értette meg mit szeretett volna csinálni. Az ismertség, is húzta valami kiismerhetetlen elvárást idézve elő benne, amely akadályozta is a fejlődését..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.