Benyújtották a nemzeti otthonteremtési közösségekről szóló törvényjavaslatot. A kormány szerdán benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti otthonteremtési közösségekről (nok) szóló törvényjavaslatot az új lakóingatlanok építésének és vásárlásának ösztönzésére. Az otthonteremtési program új eleme nem érinti a lakástakarékpénztárakat, azok szerepe és állami támogatása nem változik.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: estee
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A befizetett összegeket sem bankbetét sem befektetési biztosítás nem védi, kíváncsi vagyok egy Quaestor ügy után ki az aki belemer vágni. (Bár a devizahiteleknél is folyamatosan mondták hogy elszállhat az árfolyam).
papa.49
Az a világ (devizahitelek) már elmúlt ma senki nem kockáztatja azt a keveset amije van, és jól is teszi, hiszen ha ez a csürhe megbukik, azt nyomban leállítják, és bukta az addig befizetett suskát!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.