Ha mindig is érdekelte, hogyan készíti lejáratóriportjait a lakájmédia, akkor itt van Juhász Péter és a TV2 fullajtárjainak tegnapi küzdelme. A vágatlan felvételen az Együtt politikusa 13 percen át alázza Andy Vajna tévéstábját, akik azt szerették volna kimondatni Juhásszal, hogy miből (nem) telik neki albérletre. Ehelyett kaptak hideget, meleget Orbán Mészáros Lőrincnél rejtegetett luxusbirtokával, valamint Rogán, Vajna és Habony gyanús ügyeivel kapcsolatban, amiket Juhász szerint sokkal fontosabb lenne vizsgálni.

A kormányhű adónál végül ezt az riportot sikerült összevágni a felvételből, amiről a csatorna nézői kommentben meg is jegyzik:

A 13 perces eredeti, vágatlan interjúanyagból sikerült kb. 25 másodpercet felhasználni, a második 12 másodpercet ráadásul úgy, hogy a mondat közepén kellett elvágni, nehogy valami olyat találjon mondani az interjúalany a második tagmondatával esetleg olyat találjon mondani, ami bánthatja Andy Vajna vagy Orbán Viktor érzékeny füleit. Jóérzésű ember egy ilyen riport elkészítése után leköpné magát a tükörben.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A kis riporternőnek abszolut nincs szégyenérzete, nincs igazságérzete és nincs helyzetfelismerése.
Sok ilyen munkatársat kívánok még a TV2-nek és még lejjebb vihetik a nézettséget az M1-nél is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
A kis riporternőnek abszolut nincs szégyenérzete, nincs igazságérzete és nincs helyzetfelismerése.
Sok ilyen munkatársat kívánok még a TV2-nek és még lejjebb vihetik a nézettséget az M1-nél is.
leszúrt rittberger
@verum: Az a baj, hogy ezeknek a taknyoknak a végeken soha nem derül ki a neve, így aztán lehet, hogy pár év múlva már egy másik lapnál ellenzéki riporterként folytatja... Mert a jelleme megvan hozzá.
coni
Megalázni csak olyat lehet aki tudja, hogy mi történik körülötte. A riporter csak beolvasta amit felírtak neki. A nézőknek és a szavazóknak kellene szégyenkezniük.
Hellcat
Igazat adok Juhásznak...a riporter meg azt kérdezte amit mondtak neki, hogy kérdezze meg. Ha egyetért vele ha nem.
justhpeter
Márpedig amíg a választók többsége erre fog szavazni, addíg ez a kurzus fog menni. Ha sz@rt kérünk a boltban nem reklamálhatunk, ha sz@rt kapunk.
nyanya001
Ez a Juhász - előbb vagy utóbb -halálos balesetet fog szenvedni,
vagy öngyilkos lesz valami ismeretlen eredetű afrikai méreggel...
verum
@coni: - a riporternek valóban csak az lenne a dolga, hogy amit felírnak neki, azt beolvassa?
Minek oda ember? Azt képernyőre is ki lehet vetíteni, nem?
coni
@verum: Jelenleg már a parlament is így működik. A képviselők nyomogatják a gombokat amit előírnak nekik és úgy adnak be törvényjavaslatokat a saját nevükben hogy nem is tudják mi áll benne. Miért lenne jobb egy végtelenül egyszerű médiamunkás?
verum
@coni: - mert az egyszerű embertől nagyobb tisztességet várok!
Kutyuska
A Juhász helyében azt mondtam volna pluszban:családi összefogásból tartom fenn magam (mint Szíjjártó). Megkérdeztem volna a kis csajt, hogy ő mennyit keres, mivel Vajna közpénzből vette meg a csatornát, tehát az ott dolgozó is mind közszereplő.
Aki Én
Ha ez a fruska az ismerősöm lenne, mostantól letagadnám. Egészen elképesztő amit tesz a társadalom ellen, természetesen az egész szekta szégyen.
Botrányos képet mutat az egész országról ez a rövid videó.
Juhász viszont brillírozott, tökéletesen magyarázta a kis csajnak, hogy mekkora görény.
Kutyuska
@Aki Én: Szerintem nem fogta fel, hogy le lett alázva.
Az ilyen típusú leánykák azok, akik bárki aláfekszenek, ha van lóvéja.
javit
Hát ez a Juhász !

Nem az az elütött juhász,csuton.

A Tövö 2 Hun-Haza Fattyai bocs Fiainak Vajnásan fel kell kötni az ill- liberót ,hogy ne a bokájuknál folyjon ki a xar a nadrágjuk - búúúúúú.

Jut eszenbe:

Barna-nyelvet Plagim-bám a -nem vívó- Nagy Kérdezőjét,mikor igazolják le?

Körükbe most már illő ,lesz.

Bele,illő.

Csak úgy kérdezném az ottan dolgozóktól,pár garasért,Mindent?

Ennél még a közmunka Sikere is ,Tisztességesebb.

Bár tisztességről szó se essen olyanoknál akik Vajnát a- vissza szakadt bár már nem szakadtat- SZOLGÁLJÁK.

Kíííínosan,ki.
eszegfu
2014-es választások előtt már 1x piszkálták a vagyonnyilatkozata miatt, mert akkor kb. fél éve már nem kapott fizetést a pártjától és u.igy firtatták: miből él?! Az lehetetlen, hogy egyetlen forint megtakaritása és ingatlan vagyona nincs... mondták. Az, hogy Juhász akár "luxus" albérletben lakik és ezért nem tesz félre... nem hiszem, hogy bün lenne! Felélik a keresetüket esetleg csak azért, hogy a 3 gyerek jobb körülmények között éljen. Egyszerüen nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nem lop, nem csal, nem képesek még csak felfogni sem, nemhogy megérteni! A riporter hölgy nagyon "beleszaladt" ebbe... szerintem nem véletlen, hogy egy 2 éves "nyeretlent" küldtek Juhászhoz, a többi nem akarta magát "égetni", ő meg talán ugy érezte: ez a "kiugrási" lehetősége... nagyon naivnak tünt...
JAJMÁR
Megosztani kötelező! Az összes szemét aljasság szimbóluma a két felvétel közti különbség.
Na, most majd én leszek, aki pedig az egészből a menekültpolitikát akarja megváltoztatni, de hát emberek, az is így műxik, így kapjuk abból is a híreket. A valóság elferdítése, ahogy minden.
Hazugsággyár, de még durvább, ami mögötte van, amit el akarnak takarni.

Juhász Péter, grat!. szuper ötlet volt az egész felvétele, a bejelentkezés is, nyilván érti ő már a csíziót :)
dr. prédikátor
Hát kérem ez fenomenális! ahogy a JUHÁSZ PÉTER helyretette ezt a kis senki pichát nem semmi!!! De ahogy észrevettem ő nem ismerte fel hogy szivatják!!!Ennek az embernek csak gratulálni lehet hogy ilyen bátran ki mer állni az igazáért!!!Remélem nem üti el egy nyugdíjas osztrák aki itt kóbászol!!!A kibaszov izomagyú keretlegényei is elkerülik!!!Az meg hogy a tv2 ilyen hát kérem! a fütyisz gecik szócsöve!!!
Rumcájsz
Maga süket? :)
Rendőr még?
Ilyen viselkedésért kirúgnám azonnal...
Legyen példamutató a rendőr!
Az már kérdés, hogy nincsenek túlfizetve, de ez a történet másról szól.

index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/17/igy_uvoltotte_le_a_fejet_illes_zoltan_egy_rendornek_es_a_rendor_illesnek/
eszegfu
@dr. prédikátor: És mindezt nem papirból olvasta fel, hanem FEJBŐL! Mondatai határozottak, érthetőek, "kerekek", ha kellett elutasitóak voltak! Egyszóval volt mondanivalója és el is mondta!!
amaramaistanna
Jegyezzük meg a nevüket:
Kunfalvi Nóra riporter,
Berki Gábor, Kasza Lászó operatőrök
Kökény Szalai Vivien...aktuális műsorok igazgatója
ők hajlandóak ilyen anyagokat készíteni...
Várnám tőlük az Orbán, Rogán Mészáros "szegénytrió"- ról készült riportot. Hogyan szerezték a vagyonukat? Orbánnak egy percig sem volt más munkája,mint a parlament. Hogyan lett milliárdos? Mészzáros vagyonából mennyi az övé?...etc,...
dr. prédikátor
@eszegfu: Sőt! nem makogott mekegett, folyamatosan összeszedetten beszélt. Amit mondott érthető és világos volt!!!Csak gratulálni lehet JUHÁSZ PÉTERNEK!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: Bizony! Ahogy irod!! Egyébként ez a "senki" nő annak idején benne volt a Célpont szerkesztőségében, ahol is az egész szerkesztőség egyszerre felállt és csináltak egy kisfilmet... ebben kijelentették O.V. nem g...i --- tudod valami szánkó is volt náluk és ha jól emlékszem vagy 5 ember volt, de azt már nem tudom a szánkóval mit is akartak jelképezni.
dr. prédikátor
@eszegfu: Úgy látszik ez a kis picha is a szereposztó díványon kezdte!!!
Toby
Ügyes csávó ez a Juhász, az amatőr riporternével azért jobban felmostam volna a padlót, de hát Juhász - velem ellentétben - egy diplomatikus, úriember ! Helyén van az esze. Gratula Juhász úr !
coni
Remélem a Tényekben kifejti az egyetemi oktató riporter ő mégis mivel eszi a kendermagot? Kanalat vagy villát esetleg kést árult Juhász amikor "kendermag(!) fogyasztáshoz szükséges eszközöket" árult???

Felírhatták volna neki a papírra, hogy nem kendermagról hanem szárított kendervirágról érdeklődjön...
eszegfu
@Horizont: Nekem kimaradt...bocs., de megmondanád milyen szerepe volt ebben Várkonyi Andreának?
Strong
TV 2 :-)
..és tényleg eljött az az idő, amikor már valakinek a kérdése is hazugság :-)
perfekt
Szegény Juhász, féltem,hogy az ötödik perctől bármikor agyvérzést kaphat.
Mobil123
Hááát én azt a mikrofont lenyomtam volna a liba torkán az tuti már az első percben .
lampa laz
Tv2 kapcsán egy másik cikkhez már írtam, hogy itt szelektíven gyűjtik a hulladékot, már mint munkatårsnak...
human
Kezdetnek nem rossz. Már már az orbánista Hír-tv célpontosainak színvonalát üti az összevágott riport. Elkapott a nosztalgia. Rég szép célpontos idők :) Emlékeztek még az Orbán mellett kiállásukra?

youtu.be/9bwxKeHDBKw

De áááááljon meg a nászmenet. Ki van ezen a videón? Jobbról a második. Nem pont ez a nőcske kérdezgette Juhászt csak most a TV2 (újgeci) tévé mikrofonjával.
Tehát a riporter nő ősgeci tagozatos.
human
@human: Ezt a mázlit. Gondoltam illik ide a célpontos videó és most fedeztem fel, hogy köztük völt ez a nőcske :D
Tádé
@lampa laz: az igazság:
Összehordta a szél a szemetet!
Végén hozta a nagyját!
Értsd, a HÍRIGAZGATÓT.
Tádé
@lampa laz: az igazság:
Összehordta a szél a szemetet!
Végén hozta a nagyját!
Értsd, a HÍRIGAZGATÓT.
human
A riporter nőci Kunfalvi Nóra volt célpontos.
petike
@human: Én a célpontot sosem néztem, nem tudom mekkora szerepe volt a médiában, de gondolom a mikrofonos pornóspicha örül, hogy az országos nemzethy tv2-nél nyalhat tovább.
human
@petike: Én láttam pár részt. Nagyon kemény műsor volt. Pont olyan flegmaság volt az egészre jellemző, mint ahogy itt a nő beszélt. Volt egy nagyon ízléstelen ünnepi kiadásuk ahol a bal oldalt kemény smasszernak magukat meg véresre vert hősnek ábrázolták. Szó mi szó hatásos volt. Nekem a gyomrom fordult fel tőle. Pont a célpontosok miatt soha nem tudnék Simicskával kezet fogni, mert amint hátat fordítanék neki attól tartanék hátba döf. És Orbán pont ezért fél tőle.
eszegfu
@Horizont: Igy már világos! Kösz.! Borsa Miklóst, az MTV1 bemondóját hasonlókért "kalapálták el"...
eszegfu
@human: 22:47 Igen, én is ezt irtam tegnap 15:28 hsz-ben! Igy igaz... ráadásul az ujságiró iskolában is oktat!
sokanvagyunk
A politikus már csak ilyen fajta... - ellenzékben kér (és ígér), hatalomban elvesz (és lop). A sajtós - ki előbb, ki utóbb - nyal, mert neki is meg kell élnie. A jónép meg szavaz, és eszi a kefét.
Csizmás Kond
Azt elhiszem hogy sokaknak tetszik a felkészült mellébeszélés, viszont egyetlen kérdésre sem válaszolt csak a saját betanult szövegét vitte be.
coni
@human: Egyetemi diákjai kinyomozhatnák (oknyomozó újságírás órán) kitől kapta a megbízást, hogy Juhászt hazug állításokkal lekaraktergyilkolja...
eszegfu
@human: Ezt nem tudtam, mert én egy ujságirói képzést oktató cég felhivását olvastam... ott találtam rá a nevére. De kösz.!
Borsodi
Én igazat adok Juhásznak,azokat a politikusokat kellene számon kérni akik ellopják a közpénzt.A riporter csaj mennyit keres?A csaj miböl tud megélni ha nem fidesz talpnyaló. Ha ezeket a kérdéseket Orbánnak teszi fel már a rokonai is munkanélküliek.Egyébként havi 300 ezer az semmi, ha azt nézzük,hogy Svájcban 900 ezer a minimálbér.
prime777
fentebb írta ezt egy Henrik nevű ember.
Nagyon igazak a sorai!
"Ezt a kis "szukát" ilyen szarnak nevelték. Életkorából ítélve ő már egy igazi Fidesz-kreatúra. Önbecsülés nélküli, megalázkodó és megalázható, lelki szolga. Egy senki.
A lényeg azonban valójában az, és felhívom erre minden a maga emberségét fontosnak tartó polgártársam figyelmét, hogy a Fidesz oktatáspolitikája, ilyen erkölcsi mocsokká akarja faragni a mi utódainkat!
Akiben van egy csepp tartás, önbecsülés, annak az a dolga, hogy mindent elkövessen annak lrdekében, hogy ezeket a gazembereket eltakarítsa a hatalomból!
Fontoljátok meg!
Ki akarja, hogy ilyen erkölcsi hulladék, emberi toprongy, fizetett, megalázkodó nemzetáruló váljon a gyerekéből?
Juhász Péternek pedig tiszta szívemből gratulálok! Csak így tovább! Rám, és minden tisztességes magyar emberre számíthat!"
human
@Csizmás Kond: Megkérdezték, hogy miből telik rá. Ő tételesen elmondta. Igazolni is tudja. Gondolom meglepődtél, hogy nem a szülők támogatására vagy lottónyereményre hivatkozott, mint egy "rendes" fideszes politikus.
prime777
Azért nem semmi ,hogy miket mondott el Juhász,és mit,és hogyan adott le a TV2.
Na gyerekek,ezek alapján nem is lehet csodálkozni,hogy mennyire lehet manipulálni a médiákon keresztül egy népet és az embereket.
Amúgy az ország ,hogy itt tart köszönheti annak,hogy az ellenzék ma semmit nem tesz.
Dolgozni nem akaró az ellenzék, aki várja a sültgalambot ,s majd csak a választások előtt 3 hónappal emelik fel a seggüket.
Hát elzavarnám az összes ingyenélőt.
karma1
@eszegfu: 15.28-ra: Ha az a stab arra volt kielezve, hogy kijelentse, orban nem g...i, akkor a szanko csak Simicskat jelkepezhette, aki akkor a g..izes utan azt mondta, hogy most elmegy szankozni, szabadsagra...
human
@karma1: A szánkó valóban azért volt ott, mert közvetlenül Simicskának (főnöküknek) üzenték meg, hogy szerintük Orbán valójában egy kedves vezető.
Desischado
@prime777: Virtuálisan küldök neked egy ölelést. A szivemből szóltál!
Ez a genetikai hulladék meg tökéletesen illik a tv2-höz. Ha így folytatják még a m1-et is lefogják körözni. Egyébként nagyon érdekelne, hogy orbánék gazdagodásáról mikor lesz már végre szó?! Mikor kérdezik meg tőle, miből gazdagodott meg ő is, meg a többi here?! Juhász Péternek meg minden elismerésem, és tiszteletem! Nemhiába szeretem és tisztelem, Maximálisan megérdemli!
HellBrain
Nem alázott senkit porrá, ez a jelentgetőjuhász.
Csizmás Kond
@Horizont: Mindenkit megkérdezhetnek sőt meg is kérdeznek ha nem ők más, de most per pillanat őt kérdezték és amit a filmen is látszik már előre gyúrt a mellékdumára. Sokkal őszintébbnek hallatszott volna ha csak arra válaszol röviden és tömören amit kérdeznek és nem a mekkoraokosvagyokén stílust válassza.
...amúgy ez nem egyedi eset...
eszegfu
@karma1: Még jó, hogy valaki gondolkodik helyettem is!:))) Arra emlékeztem, hogy Simicska elment "szánkózni", de a kisfilmben szereplő szánkót én nem hoztam ezzel összefüggésbe! Hát "igy járt anyátok"!:)))
coni
@Csizmás Kond: Nem ért el hozzád a lényeg. Adott egy képviselő akinek 25 évnyi versenyszféra munkaviszony után nincs semmije az autóján kívűl, mert a magánjövedelmét arra költi, hogy Polt helyett dolgozzon és több ügyet tárt fel az elmúlt években mint az ügyészség+az ellenzék együtt.
Ezek után megkérdezik tőle (akinek nem hogy villája, de lakása sincs), hogy mi az a luxus, hogy egy lepattant szocreál épületben a Szerémi úton ki tud fizetni egy lakásbérletet.
Csodálom, hogy csak ennyire volt vörös a feje...
Csizmás Kond
@Horizont: Én úgy gondolom hogy a mai újságírás a műveltségi szint legalsó fokára jutott. A sok akármilyeniskolázott fiatal úgy próbál gyors pénzkereseti lehetőséghez jutni, hogy mindennek nekiront, butábbnál butább kérdéseket tesz fel szégyentelenül tolakodik, mindenkinek a pofájába nyomja a mikrofonját ...szóval milyen a kérdés olyan a felelet mert a kérdezett személy is úgy válaszol ahogy neki a kérdést felteszik.
Ma ez a divat és ez szerintem szégyen .
Már mondtam, mindenkit meg lehet kérdezni és meg is kérdeznek csak sokatok nem kiváncsi azokra mert odaidomultatok a ma divatjához...(ezt ne vedd föltétlen magadra ha nem úgy érzed.)
Imádni nem imádok senkit, főleg nem politikust. Azokat tisztelni szoktam akik tesznek is valamit a fizetésük ellenében nem csak ilyen olcsó riport show-kal szórakoztatnak.
Csizmás Kond
@coni: Nem tudom mije van de hogy semmije az hazugság.
..és mindenkitől, bárkitől megkérdezhetik...mert ugye ez is a sajtószabadság jellege.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem ekéztem csak a beszélgetése előzményeinek a bejátszását nagyképűnek tartom.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem nem olvasol mindent...
Csizmás Kond
@Horizont: Mindent nem de sokra nem is írok amit olvasok...mert rizsának tartom...
Csizmás Kond
@Horizont: ...szeretem, mindent szeretek csak van amit jobban...:)
magyarbakancs
Egy rutinos politikus nem veszi észre a rosszindulatú kérdéseket meg érdemli, ha bezavarták a susnyásba.
Csizmás Kond
@Horizont: ..én is főztem a tegnap...pálinkát...húsvétra...:)
KERKA
@Csizmás Kond: már meg is kóstoltad! Jócskán:))
Csizmás Kond
@KERKA: ..anélkül hogy lehet főzni ?...:)
KERKA
A riport aljas és etikátlan, de jobb ha hozzászokunk ehhez a TV2 stílushoz. Vagy nem nézzük, ez lenne a legjobb. lassan megszokott lesz minden nap, amit az Andy Vajna TV kínál a nézőknek, mocskolódás és lejáratás, csalás, megvágott tudósítások. Igen, ez az ő módszerük.
Eriksson
Végtelenül arrogáns, hiteltelen egy figura, most alázta magát porig minden jóérzésű, minimálbérből élő ember előtt.
Azért tart itt az ország, mert ilyen politikusok kaphatnak közpénzből átlagon felüli fizetést, adományokat, költségtérítéseket, s mivel még ez is kevés nekik a megélhetéshez, a nagy nyilvánossághoz fordulva tarhálnak támogatást. Támogatást azoktól, akik esetleg szerényebb jövedelemből kénytelenek megélni, csak nincs módjuk panaszkodni, sajnáltatni magukat.
Én egy büdös vasat nem adnék neki a nyugdíjamból, az már biztos. Ha kevesli a fizetését, menjen dolgozni.
human
@Csizmás Kond: Mészáros maga mondta, hogy sikeréhez (gazdagodásához) Orbán Viktor barátsága is kellett. Innentől kezdve elég furcsa, hogy Juhászon pattogtok. Vagy pont ezért kell Juhászt elővenni még akkor is, ha erőltetett a dolog?
Eriksson
@Horizont: Kűggyed csak neki a pénzt havi rendszerességgel, ott a számlaszáma, ha benne látod az ország jövőjének reménységét!!!
Ez is csak egy ócska tarhálógép, aki a nép hiszékenységére épít.
Eriksson
@Horizont: A facebookon olvastam:
"István Vajnorák · Magyar Hajózási Szakközépiskola
Kilövési parancsot csak igazi ellenfélre adnak ki.
Te,nem vagy az.
" Nincs annál borzasztóbb,mikor az ember azt hiszi,fedetlen fővel állja a vihart,s kiderül,hogy egy aréna közepén áll,a közönség meg kiröhögi"/ by Rejtő Jenő/"
Eriksson
@Horizont: Nem az a baj vele amit mond, hanem az, ahogy mondja.
Felköltözik a rózsadombra, mint ahogy elvárható egy korrupcióellenes politikustól, s mivel kevés a fizetése, a barátai tartják el.
Cserébe mit várnak el tőle?
Eriksson
@Horizont: Látom, már megint csupa személyeskedés meg kötekedés a mondanivalód értelmes riposztok híján. Kívánok további jó sültkrumpli főzést és jó étvágyat az ebédhez.
Csizmás Kond
@human: ...szerinted ha Juhászról írnak Mészároson kéne pattogni ?...elég furcsa felfogásod van.
human
@Csizmás Kond: Tőlem Juhászon annyit pattogtok amennyit akartok. Igazolni tud mindent. Ezzel csak magatokat járatjátok le.
Eriksson
@Horizont: Az ember minimum azt várná el vitapartnerétől, hogy gondolkodjon, de Te még arra sem vagy képes.
Ez a riport kizárólag Juhászról, egyedül Juhászról szól. Arról, hogy neki (Juhásznak), milyen szar a sorsa, bezzeg másoknak...
Ennek az embernek a korrupciós vádaskodása saját jövedelemkiegészítésének a forrása s úgy gondolja, ahhoz, hogy hangosabban óbégasson, ahhoz kellene még egy kicsivel több adomány is.
human
@Eriksson: Végül is mondhat volna azt is, hogy "CSAK".
coni
@Eriksson: " hangosabban óbégasson, ahhoz kellene még egy kicsivel több adomány is. "

Sajátosan fogalmazod meg, hogy a hatóságok helyett Juhász dolgozik.
Eriksson
@coni: Na, és ért már el valamit, vagy csak hülyíti híveit adományserkentésként? Utaljatok csak neki, hátha fussa majd még nagyobb lakásra, még jobb helyen, még nagyobb luxusra.
Hogy hívták azt a NAV-os dossziést? Látjátok, az egy fillért se kért senkitől kutakodásaiért cserébe.
qxy
@coni: Tudod, egy eset.Anno Magyarország, Nem tudom hallottad e a hírekben.
Romániából gyerekek be, itt nevelő szülőknél, fel pendíteni, és irány Amerika. Nagy botrány volt nem egy gyerek meghalt a nem jó ellátásban a nem hozzá értés miatt.Minden nevelő szülötől el vették a gyereket és az állam nevelte. őket. Mindenki húú ezek az emberek hú de szemetek. Mert írtad, hogy,.-Megalázni csak olyat lehet aki tudja, hogy mi történik körülötte.
A valóság. .- Jöttek az Amerikából egy emberke hogy el maradott országból , pld Romániából, Állami otthonokból gyermekeket akarnak kivinni Amerikába,ahol nincsenek gyermekek Ez egy nagy alapítvány és sok pénzzel rendelkeznek Magyarországnak az lenne a szerepe hogy a köztes állomás szerepét töltené be , " Nem kis összegről volt szó."Közvetlen az illetékes szervekhez, a leg magasabb szintre mentek, ahol szó szerint, el hajtották őket. Na ekkor kerestek olyan embereket akik a nevelő szülő szerepét be tölti. Igen is rendelkezni kellett nem kevés hozzá értéshez. Egy szülőnél, három négy gyermek volt rendszeres orvosi felügyelet, Pendültek a gyerekek. Kerestünk is jól.a gyermekek a leg jobbat kapták mindenből. Megérte e? Egy gyermekre járó juttatás fedezte a négy öt ellátását, (ruhából, tápszerből,kenőcsök egyebek, a legjobb minőségtől.)Na ekkor jött rá egy két illetékes hogy mennyi pénztől is estek el.
Ki kellett találni egy tervet.
Terv.Mindenkitől el venni a gyerekeket, és az Amerikai nekünk adja a dollár milliókat
De csak úgy nem lehet el venni.-
Hazudjuk azt hogy.- Nem hozzá értés gyakorlat, higiénia meg minden nem egy gyerek halt meg, és ez, tetszeni fog az embereknek
Jöttek is, este, el vitték még a cumit is, és köteleztek arra hogy a gyerekekért kapott összeget, adjuk vissza az államnak, mivel, hogy ez az összeg nem illet minket és amúgy is nagyon sok. De ezek az emberek, rendkívüli pénzbeli segítséget kértek a mi összegünk, háromszorosát a gyermekek ellátásáért..A riportban az volt, hogy bármikor meg látogathatjuk a...
bence
Tízmillió magyarból egy becsületes , okos ember ! Ritka mint a fehér holló !
Gratulálok Juhász Úr ! Munkájához további sikereket és jó egészséget kívánok !
Vigyázzon magára nagyon , nehogy mérgezés vagy gázolás áldozata legyen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.