Juhász Péter feljelentette a TV2 munkatársait, mert szerinte a tiltott adatszerzés bűncselekményét követték el azzal, hogy bekameráztak a házába – tette közzé az Együtt politikusa a Facebook-oldalán. Juhász azt is kérte, hogy foglalják le a TV2 kameráját, amivel elkövették a bűncselekményt.

Juhász Péterről a TV2 csütörtöki riportjában azt próbálták bebizonyítani, hogy a bevallott nettó 350 ezer forintos fizetéséből nem tudná fizetni II. kerületi otthonának bérleti díját. Ezen a környéken ugyanis 300 és 800 ezer forint közti áron lehet lakást bérelni.

A TV2 riportjában Juhászra "a drogügyeiről is ismert", illetve "egyszerre több tisztséget is betöltő" politikusként hivatkoztak.

Így jár, aki a miniszterelnök ingatlanügyeit firtatja

Juhász azt sérelmezte, hogy a riport során vágóképként számos felvételt készítettek a házáról és szerinte az életterükbe is bekukucskáltak, mindezt az ellenzéki politikus szerint azért, mert ő maga Orbán Viktor ingatlanügyeit kezdte firtatni.

Az Együtt politikusa 13 percen át alázta Andy Vajna tévéstábját, akik azt szerették volna kimondatni Juhásszal, hogy miből (nem) telik neki albérletre. Ehelyett kaptak hideget, meleget Orbán Mészáros Lőrincnél rejtegetett luxusbirtokával, valamint Rogán, Vajna és Habony gyanús ügyeivel kapcsolatban, amiket Juhász szerint sokkal fontosabb lenne vizsgálni. A TV2 a felvételt "gondosan" megvágta.

A Juhászról riportot készítő Kunfalvi Nóra Szilvia egyébként korábban a Hír TV Célpont című műsorában dolgozott és egyike volt azoknak, akik Simicska Lajos tavaly februári kirohanása után egy videóval mondtak fel, közölve, hogy szerintük "Orbán nem geci" – olvasható a HVG összefoglalójában. Kunfalvi ezután a kormánypártivá alakított Napi Gazdasághoz került, a Hír 24 szerint azóta dolgozott a Habony Árpád-féle 888.hu-nak is, a TV2-ben pedig február óta dolgozik, itt első riportját Pukli István és Zuschlag János ismeretségéről készítette.

Kunfalvi egyébként a Budapesti Corvinus Egyetemen tanítja is az újságírást, "Az oknyomozó-tényfeltáró újságírás" címmel tart szemináriumot.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Felfoghatná már a fidesz, hogy ez már nem működik, csak olaj tűzre!

Amúgy meg látszik, hogy a Habony irányittja a tv2-t- Ilyen egy gennyedék, embertelen stílust csak egy olyan gennyedék ember tud megkövetelni egy munkahelyen, mint az idöseket hasba rugdosó habony fajtárs. Persze azért nagy spanja, gyógyszer Viktor közben jókat kacag az egészen, mint a középkorban a kibelezéseken a nagyurak. Hamarosan vége ennek a világnak öt kastély helyett szar 5m2-es cellában szopni gyógyszer nélkül józanul..:)
Slade
Fasza kis színvonal lehet ott a Corvinuson ha midenféle agyatlan retek oszthatja az észt. Mit tud ez a sületlen liba amit más nem? Ja, valami beugrott!
I am a beautiful and smart.
Amilyen a hangnemetek olyan a lelketek ,banánevők.
egyvandor
Hát igen Az a baja a tv2nek amit Nagy Bandó szeééemsen megfogalmazott "Eljuhászodott a TV2".
Azt hiszem most megeszek egy banánt. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.