Tovább megy a TV2 kontra Juhász ügy. A csatorna elment Juhász bérleménye elé, a Szeréna útra, ahol "MIBŐL?" táblákat tartó pártaktivisták előtt beszélt egy KDNP-s parlamenti képviselő, Hollik Istán, valami olyasmiről, hogy Juhász Péternek túl kevés pénze van – írja a 444.hu.

"MIBŐL?"-táblás aktivistákat uszítottak Juhászra

Szombaton a Népszabadság interjút készített Juhásszal, az Együtt politikusától megkérdezték, hogy "a TV2 lejáratásszagú anyaga összefüggésben lehet-e azzal, hogy kormánypárti politikusok gazdagodásával foglalkozik?"A válaszában elmondta, hogy

Ez teljesen egyértelmű. Fidesz-közeli emberek hívtak föl, hogy elmondják, Orbán kiadta rám a kilövési parancsot. Engem ez a hecckampány nem zavar, inkább erősít. A Fidesznek nincs nagyon más eszköze, mint a lejárató kampány, érveléssel, vitával nem is próbálnak ellentmondani nekem. Az is világos, hogy engem követtek és lehallgatnak, különben a Tények nem tudhatta volna a címem sehonnan. Két hónapja költöztünk az új albérletünkbe, és még nem vagyunk átjelentkezve sem. Ezenkívül az elmúlt két hétben három ember jelezte, hogy megkeresték őket valamilyen „szakszolgálattól", hogy ne működjenek velem együtt, mert megütik a bokájukat. Itt olyan emberekről van szó, akik valamilyen ügyben a segítségemre voltak.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@I am a beautiful and smart.: Deutschról állitotta, hogy drogozik, erre feljelentette... az I. foku birósági itélet indoklása szerint: "Juhász Péter nyilatkozata nem sértő." Szerinted vesztett?! Az V. kerületi ingatlanok árun aluli értékesitése ügyében tett feljelentésekor a rendőrségnél eltünt az ingatlanok listája... szerinted mekkora igy az esélye, ha már a nyomozati szakaszban "intézkednek"?! Természetesen jogod van utálni Juhászt, meg bárkit is, de azért az "elfogultságodból" egy kicsit próbálj kitekinteni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Ezt a "miből" című táblát több százezer állampolgárnak fel lehetne mutatni és messze nem csak politikusoknak.
Mobil123
@lópicigáspár: Muszáj lesz basszus elgondolkodnom, hogy miből is érdemes ebben az országban igazán jól megélni. Mert becsületes munkából már lassan nem igen , de lehet hogy illen táblákat fogok én is mutogatni, mert csak jól fizet , (már csak az a kérdés van e hozzá gyomrom, bár a kényszer nagyúr lehet )
Desischado
@pbalage: Igazad van, ezen nem veszünk össze. Én parazitának szoktam hívni, ami ugyanaz.
Aki Én
Értem én a nagy igazság érzetet, számonkérést, elszámoltatást meg vagyoni helyzet elemzéseket, de miért ott kezdik, ahol nincs is ingatlan csak bérlemény? Hol voltak ezek a derék polgárok a Szíjjártó vagy a Rogán ingatlanos ügyeinél?
Annyira kilóg a lóláb, hogy ezt tényleg csak a szekta érti és fogadja el. Annyira undorító és felháborító ami itt megy, hogy ebből csak baj lehet.
Bercifiu
@hetöndöe: Szsijgyártó, ,meg Roggyan tóni rokonai adták össze, csór ellenzéki képviselőnek.
Hellcat
Dolgozik a fidesz maffia...110% on pörögnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.