A kormányinfón Lázár Jánost, most hogy 1,6 milliárd forintot követelnek vissza az ORÖ-től lehet-e tudni valami új fejleményt az ügyben, illetve lesz-e következménye azokra nézve akik ebben az ügyben aláírásukkal is részt vettek. Lázár János elmondta, hogy Farkas Flóriánt folyamatosan támadják. Leírják, hogy nyomoz a rendőrség, de kiderül, hogy nem ellene, hanem ismeretlen tettes ellen. Lázár nem értette, miért Farkas Flóriánt emeli ki a sajtó. Talán azért mer cigány? A riporterre rámutatva kérdezte: - Nem tudom, hogy nem-e ez a probléma vele? - Miniszter úr, én ezt nem gondolom. Csak az ő aláírása szerepelt több gyanús szerződésen - válaszolta a riporter. Lázár János szerint ő csak tisztázni szeretné, hogy nem-e az a baj, hogy Farkas Flórián cigány, mert ha így van, akkor érdemes lenne ezt abba hagyni. Azért mert valaki cigány vezető vagy csak mert cigány, azért nem szabad rászállni a sajtó részéről. "Kérem önöktől, hogy ne tegyék ezt vele" - mondta Lázár János.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ez a lázár egy körmönfont maffiózó nőcsábász.
Összevissza csúsztat, de legbelül azért nem hiszi el még azt sem, amit saját maga mond.
Érzem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Én annyiszor leírtam: Farkas Flóri valami igazi fontosat kell, hogy tudjon. A nyolcvanas évek elejéig börtönben volt többször. Aztán hirtelen a szolnoki városházára került. A börtönből.
Szolnokon a király feleségének apja komoly befolyással bírt. Nem vették el a földjeit, gazdálkodhatott - ennek a pártállamban ára volt.
Pintér Sanyi bácsi is tud egyet-mást még a nyolcvanas évekből. Ezt nagyon régen kottyantotta el. És - érdekes, 1982-86 között végezte a jogi egyetemet.
Sanyi bácsink is azt csinált, amit akart. Mindig. Még a "nem ismerem Josip Totot, csak beszéltem vele" sztoriba sem bukott bele. meg az olajba sem.
Szókrakész
@human: Amit lehet törvényben biztosítják, amit nem lehet, annak az infóját titkosítják.

Orbán azzal tenné a legjobbat, leghasznosabbat, ha az országot megvédené magától Orbántól!
human
1998-ból: "Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak."
...
"Sajnos harminc évig nem tudhatjuk meg, hogy milyen nyomós okai voltak a miniszternek Farkas Flórián eljárás alóli mentesítésére. Az IM főosztályvezetője a titkosítást a személyiségi jogokkal magyarázta, a zárlat harminc évét pedig az adatvédelmi törvénynek a közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozó fejezetére hivatkozva: a belső használatra készült, valamint a döntés-előkészítéssel összefüggő adat a keletkezését követő harminc éven belül nem nyilvános."
Borsodi
Azt nem mondják ne bántsd a Magyart! Mivel takaróznak? -azért mert cigány vagyok,azért bántanak ,törvény az mindenkire egyformán vonatkozik.Mégis ha baj van,mit hallunk 40 éve nehéz felzárkózniuk elesett családból származik nehéz gyerekkora volt.Aki aljas az bűnhődjön .A rendőr ha bűncselekményt követ el,rögtön fel függesztik az állásából, és szigorúbban ítélik . A politikusoknak is példát kellene mutatniuk.,ha hibáznak pedig vállalják a következményeket.Hátrányos helyzetűek,már a magyarok lettek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.