Óriási az érdeklődés Pintér Béla új színdarabja iránt. A féltékenységi dráma egy sikert sikerre halmozó, befolyásos vidéki polgármesterről szól, akinek felesége egy olimpiai bajnokkal ápol leszbikus kapcsolatot.

Színpadra vitték a befolyásos vidéki polgármester és a csalfa leszbikus feleség kalandjait

Mindenki ismert valakit, akinek van olyan ismerőse, aki látta már őket együtt, vagy közvetett módon tanúja volt annak, hogy a két hölgy valóban egy párt alkot.

a valóságban eléggé feszült mindenki a csinos polgármesterné, Margit (Rezes Judit) és a város által támogatott, szándékosan fiúsan viselkedő kick-box olimpiai bajnoknő, Julcsi (Jordán Adél) kapcsolata miatt.

A politikai ellenfelek számára igazi ütőkártya lehet egy leszbikus feleség, nem csoda, hogy az ügyet igyekeznek minden erejükkel titkolni. A legyőzhetetlen polgármester mindennel tisztában van, de nem hajlandó szembenézni a helyzettel. 

a polgármesternek a politika előtti időkben még nem volt annyira szigorú elvei, és Hollandiában két meleg sráccal beszívva a városából is „kis Hollandiát” akart csinálni.

- emeli ki az Index a darab összefoglalójában.

Pintér Béla Puccini A köpeny című operáját hallgatva kapott ihletet, hogy dramatizálja és színpadra vigye a történetet. A Katona József Színházban most bemutatott A bajnok című színdarabnak így az operához nem sok köze van, a közönség viszont imádja. Május közepéig az összes jegy elkelt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@vadnarancs: Nem inkább Kósa Lala? Meg Risztov Éva? Lajoska most nagyon vergődhet. :DDD
nezelodo
Még ezzel is arra a szerencsétlenre célozgatnak, akinek amúgy is elég a baja a nyelvtörőkkel. Húsvét hetében meg a korábbi cselekedetei miatt még Jézus is kérlelné az atyát,"bocsáss meg nékik mert nem tudják mit cselekszenek". Bár az a gyanúm, Jézus még úgy kétezer éve nem tudhatott a forintbedöntés következményeiről, és ha arra kerül a sor, a hitel károsultak sem döngetik a bíróság bejárati ajtaját, hogy mentsék fel a tönkretevőiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.