A Fejér megyében tartott földárveréseken újabb földrészeket vásárolt magának a miniszterelnök veje és családja. A Nemzeti Földalapkezelő weboldalán megjelentek alapján az Index írta, hogy Tiborczék egy nap alatt összesen 216. 7 millió forintot költöttek el földekre, de újabb területekkel gazdagodott a hónapban Mészáros Lőrinc rokonsága is. Az új területek közel vannak Tiborczék régi birtokához, a Felcsúttól hat kilométerre lévő Tükröspusztához, amely 1997-ben került a család birtokába. A területen egy 40 hektáros lovas szabadidőparkot is kialakítottak. A lovas parkot és a közelében lévő Tiborcz-tanyát Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője előtt még árulták tulajdonosai, összesen 420 millió forintért, később azonban visszavonták a hirdetést. A család azonban 2016 elején a környéken található Mányon is terjeszkedett: közel háromszáz hektárnyi földet vettek 330 millió forintért.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Eddig bírták. Most szépen elkezdik költeni az összemutyizott milliárdjaikat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@zöldszem: Beleették magukat már mindenhova... olyanok mint az áttétes rák. Orbán talpnyalóinak köre már többtizezer ember lehet, aki félti a koncot-- gondolok itt...- polgármesterekre... az állami és önkormányzati cégek vezetőire..és azok beépitett embereire... azokra akiknek földet- trafikot egyebeket juttattak... és olyan mértékűre növelték már az államadósságot, hogy ember nincs aki kihúzná az országot a córeszból.
verum
@human: - node, a pályázatnak mi a forrása?
dr. prédikátor
Fejér megyét átkeresztelték!!! az új neve: viktor szopkin megye!
human
@verum: Kreatívak a fijjúk. A TAO-ból is milyen szépen felépítették a felcsúti fociakadémiát.
verum
@human: -éppen mert kreatívak, mi gátolja meg abban, hogy elvegyék az itthoniaktól, amijük van?
human
@verum: Semmi. Az alaptörvényben is benne van, hogy ha az EU büntetést szab ki a korrupt pénzfelhasználás miatt, akkor megadóztathatják a lakosságot. Tehát ők semmiért nem felelnek. Nincs is kényelmesebb dolog más pénzével kaszinózni. Ha vesztenek, akkor sem vesztenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.