A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez az V. kerületi önkormányzatnál Juhász Péterrel szemben – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP vasárnap sem pihenő országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján, amelyen az újságírók közé vegyülve az Együtt politikusa is részt vett. 

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, azért kezdeményezik az eljárást, mert Juhász Péter az elmúlt időszakban nem tisztázta magát, sőt egyre több kérdés merült fel vagyoni helyzetével kapcsolatban. A vagyonnyilatkozattételi eljárás ezért alkalmas lesz minden kétség tisztázására – tette hozzá.

Elszaladt saját sajtótájékoztatójáról a fideszes

A szintén a sajtótájékoztatón tartózkodó Juhász Péter erre válaszolva azt mondta, szívesen áll az eljárás elé, a sajtótájékoztatóra pedig azért jött el, hogy már most tisztázzon mindent, ezért arra kérte Hollik Istvánt, hogy tegye fel a kormányoldal kérdéseit és azokat megválaszolja.

Juhász meghekkelte a Fidesz sajtótájékoztatóját

Hollik István ezt követően három kérdésben foglalta össze Juhász Péter vagyoni helyzetével szemben megfogalmazott aggályaikat. Elsőként azt kérdezte, az Együtt társelnöke miként tud egy 130 négyzetméteres lakást bérelni a II. kerületben, amelynek piaci bérleti díja havonta 420-460 ezer forint között van, ha vagyonnyilatkozata alapján ennél kevesebb jövedelemmel rendelkezik. A kormánypárti politikus emellett rákérdezett arra is, hogy Juhász Péter vagyonnyilatkozatában miért nem tüntette fel, hogy magánadományokból is rendelkezik bevétellel, ahogy arról egy televíziós interjújában is beszélt. Hollik István végül idézte Juhász Péter egy korábbi munkatársát, aki szerint az Együtt társelnöke a Milla nevű civil szervezetnek adott pénzeket élte fel.

A Fidesz-KDNP képviselője a kérdéseket követően kiment a Fidesz sajtóterméből és arra kérte Juhász Pétert, hogy a folyosón mondja el reakcióit. Az Együtt társelnöke azonban ennek nem tett eleget, helyette a pulpitusra lépve fejtette ki válaszait az újságírók előtt.

Köszöni a támogatásokat

Elmondta, a szóban forgó lakásért havonta 200 ezer forintot fizet, a támogatásokról azért nem számolt be vagyonnyilatkozatában, mert azok egyike sem lépte át az évi 150 ezer forintot, továbbá a Millában soha nem volt köze pénzfelvételhez. Ezt követően köszönetet mondott a Fidesznek és a TV2-nek, amiért – mint mondta – multimilliomossá tették őt, hiszen közvetítésükkel több millió forintnyi adományt kapott. "Köszönöm nekik, hogy kihúztak a szarból" – fogalmazott, majd úgy folytatta, "nem fogok leszállni Orbán Viktor vagyonosodásáról". Vérlázítónak nevezte, hogy a Fidesz nem beszél arról, hogy

Orbán családja és a gázszerelője akkora földbirtokkal rendelkezik, mint a magyar történelem során nagyon kevés földes úr. 5000 hektár birtoka még a legnagyobbak közül is csak keveseknek volt a történelem során.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán propaganda gépezete saját késébe szalad bele.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Na már vártam ! :-D De vajon Hollik elvtárs miből él?
coni
Goodfrienden(USA) kívűl 6 év alatt 3 ember mert szembeszállni a hatalommal. Ebből az egyik Juhász.
dr. prédikátor
Most már tényleg kezdem félteni a Juhász Pétert!!!Ha valakire ez a geci szarkupac fütyi-sz banda rászáll azt előbb vagy utóbb baleset éri!!!
RonaGyuri
"nem tisztázta magát, sőt egyre több kérdés merült fel vagyoni helyzetével kapcsolatban. A vagyonnyilatkozattételi eljárás ezért alkalmas lesz minden kétség tisztázására" - egyet mondjon, ami így volt!
human
Orbán propaganda gépezete saját késébe szalad bele.
amaramaistanna
Nekem tetszett, hogy megkérték Juhász Pétert ,hogy a folyosón válaszoljon. Ennyire hülyék lennének az önkormányzati fideszesek?
coni
Akkor most összefoglalom:
milliárdos tanácsadókkal azt tudták kitalálni, hogy Juhász kendermagot eszik és feleségével együtt havi 200 ezret is elkölt a lakhatására. Ennyi bűne még egy 3 hónapos csecsemőnek is van.
Viszont felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Juhász saját zsebből fizeti a korrupcióellenes harcát.
nezelodo
Juhász.. Sokaknak azért valami tragikusabb jut eszébe a juhász foglalkozásról. Az a kölökgeci erről beszélne, mert amit bizonyított, hogy az egyszemélyes kormány a pofátlanság kormánya, nem kell még a híveinek sem bizonygatni. A Juhász képviselőnek pedig nagy reklámot csináltak, megszívja ezt még a Tolvaj RT. vezérigazgatója, remélem.
Toby
Szimpi csávó ez a Juhász, helyén van az esze...holliknak hugyozni kellett, hogy elrohant ?
amaramaistanna
Juhász Péter még arra is ügyelt, hogy kockás ingben legyen.
ka-steve.tumblr.com/
volvós
@Mobil123: 14:36

Hát a KDNP-s sekrestye perselyt fossza ki...+ a " nyalás " - prémiumból !!
lampa laz
Szerintem is nagyon bátor ember, de az ellenzék megint nincs a helyzet magaslatán, hogy nem kapaszkodik bele ebbe az ügybe és ordibálja ezerrel a fideszesek vagyonnyiltkozataival kapcsolatos hazugságokat. A fidesz pont ebben nyerő, hogy védhetetlen mellett is kiáll, ezek meg, még az igazság mellett sem. Tragédia ez az ellenzék.
Toby
Az ellenzék ? "Tétova teve tova..."
vonotok
@Toby: Szerintem NEM. Beszart a lehetséges válaszoktól.
kkalman
Annyi gerinc nincs a Hollikban, hogy a kérdésekre, amiket pofátlanul feltett, megvárja a válaszokat. Igazi gerinctelen ß@rkupac fid€$$nyik!
nezelodo
Annyi van már ezekből a hollik-félékből lépten-nyomon, hogy ha utcára megyünk, vigyázni kell bele ne lépjünk.
karma1
JAj de erdekes, hol van most wolfika a vadonatuj alnevevel? HellBrain? Esetleg spu00? Netan a cipos cica? Meg az a hulye Emoke se jelenik meg, mert most eppen lazasan tori a fejet, mit is kene mondania erre a frappans Juhasz-valaszra???

A fidess ebbe fog belerokkanni: mar annyira elszaladt veluk a lo, hogy nem tudjak kezelni az egyenes beszedet, az igazsagot, hiszen csak a hazugsagra alapoztak az egesz politikajukat.
TASzSz
Erre érünk rá! A komcsi ivadékok (vörös + narancs) megint színjátékot gyártanak, hogy elvonják a figyelmet a disznóságaikról.
Mikor lesz már fontos a választópolgár??? Majd csak azon a 4 héten kersztül ny*lják a s*ggünket, amikor választás van, aztán 4 évig le se szarnak?!
nezelodo
@karma1: Úgy néz ki mint a hajdani, rendszerváltáskori pártnomenklatúra, legtöbbnek előkerült egy második keresztneve, vagy egy thy a neve végén, hogy ne legyen azonosítható a régi énjével. Ennek a szegény Nárcisz kutyusnak pedig Banánhéj a másik neve! Ezt jól elbazilikázta a tanácsadó (nemtanácsadó) csíkszívó haver...
karma1
@nezelodo: Nem volt tiszta az az anyag ott Ibizan,... Azota hibat hibara halmoznak a felresikerult otletei miatt..
TASzSz
@karma1: :-)
Már csak az a kérdés ki lesz HABONY utódja, miután Welsz sorsára jut majd...
karma1
@TASzSz: Gondolod? Igaz, habonnyal senki sem bir, senki sem bizik benne... Viszont lehet, hogy tobbet tud, mint Simicska... Ki tudja?
Szókrakész
Juhásznak lesz mit megmagyarázni.

Visszanyalt a fagyi.

De így a jó.
Most még nagyobb lendülettel próbálják leleplezni egymás csalásait. Még több turpisságra derül fény.

A végén kiderül, hogy a 19 mondja a 20-1-re, hogy sumákol.
TASzSz
@karma1: HALLGATNI arany, beszélni 2 forint...
karma1
@TASzSz: Na, Te se vagy egy rozsaszintalpu?!...:o)))) (Jo regi beszolas...:o)))
TASzSz
@karma1: Küldök már neked Új-Zélandra már egy ékezetes billentyűzetet + magyar Office...
karma1
@Szókrakész: Te komolyan azt hiszed, hogy Juhasz olyan hulye, hogy elsikitja a rabizott penzt, utana egy nagyobb lakasba koltozik, es kozben minden oligarchanak nekimegy?
Asszem, egy picit beneztel most valamit...
karma1
@TASzSz: Koszi, de NEM akarok sem magyar Office-t, sem magyar billentyuzetet!
Qrvajol megvagyok nelkuluk, mivel az ugyfeleim kiwik, es sajnos ok csak angolul beszelnek, irnak...:o)))

Nem koll, koszi...:o))))
Szókrakész
@karma1: Bizony nem.
Neki is van köpülnivaló a füle mögött.
karma1
@Szókrakész: Viszont a kormanyon levo politikusokkal szemben Neki esz is van a fejeben...:o)) Ami nem tevesztendo ossze a fidesznyikek agyaban megbuvo ordogi furfanggal...
Szókrakész
@karma1: Majd egyszer levezetem a Juhász verziót is, csak most nincs kedvem.

Hidd el!
Az egyik veréb fejű kutya a másik bagolyfejű eb.
coni
Most kiderült miért van királyság köztársaság helyett Mo.-on.
Mert az alatvalók a riporterekkel az élen csak azzal foglalkoznak hogy Juhász miért nem a saját autójával, saját tollával és papírjával dolgozott pl. a TASZ-nak ahelyett, hogy támogatnák a 100 milliárdos korrupciók felgöngyölítésében.
Egy esztergályos sem viszi otthonról a munkaeszközét, Juhásznak az autó a munkaeszköze, és 80 ezer a képviselői díja.
Ezen a mentalításon (lásd millás kollega) kellene változtatni hogy legyen összefogás, együttműködés.
Megjegyzem külföldön minden náció összetart kisebbségben, a magyar az egyetlen amelyik egymást fúrja.
karma1
@coni: Az egesz hsz-ed igaz, az utolso mondat viszont kobe vesett torveny...:o(((
prime777
@coni: "Megjegyzem külföldön minden náció összetart kisebbségben, a magyar az egyetlen amelyik egymást fúrja."
Nagy igazság.
Ezért tud a fidesz még kormányozni!
Ilyen szar ember lenne a magyar ember?
Mindenki maga gondolja ki a válaszát amit akar!
Kutyuska
@prime777: Sajnos a kétharmada ilyen szar alak.
Mobil123
@volvós: Jaaa? Tehát ilyen sok lóvé van a perselyben??? Még is honnan??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.