Mi is megírtuk, hogy Szanyi Tibor hivatalosan is bejelentkezett az MSZP pártelnöki posztjára. A szocialisták júniusban tartanak tisztújítást.

A Nyugati Fény blog most meglepő fotókat tett közzé arról, hogy Szanyi a 2010-es választási kampányban még minden módon titkolni próbálta párthovatartozását.

Szanyi Tibor szórólapjain és plakátjain ugyanis még apró betűvel sem szerepel az MSZP neve vagy logója, a párt hagyományos piros színét pedig zöldre cserélte a politikus.

A blog értékelése szerint Szanyi cikinek tartotta a pártját, ezért úgy akarta maximalizálni a szavazatokat, hogy kampány-anyagairól nemes egyszerűséggel lehagyott minden utalást az MSZP-re.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Szanyi letagadta az MSZP-t, most ő lenne a pártelnök"...

na, pont ilyen ember kell pártelnöknek...ővele kint lesznek az összes vizekből...

...és nem értik az emeszpé vezetői, hogy a fidesz mi a túróért kap annyi szavazatot...mertugye a zemeszpének járna inkább...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yang
@prime777: beszari, gyava emberek meg nem nyertek csatat. Hogy valtozas legyen, ahhoz be kell vallalni dolgokat, ha nem teszed, kiröhög az ellenseged, meg a nep is megvet. Mondjuk ez a mai nep itt szinte mind ugy gondolkodik mint te, igy nincs semmi baj, hagy lopjanak tovabb orbanek.
Slade
Szanyi egy szánalmas idióta ez nyilvánvaló. A gorbánc mivel különb? Mégis a miniszterelnöki székben ül.
eugen4402
@yang: A mai viszonyok között Veled értek egyet. Intelligens, halkszavú fickóknak manapság nem terem babér, ha a világ legigazabb álláspontját képviselik, akkor is bukásra vannak ítélve. 2016-ban nagyhangú, erőszakos, agresszív vezérek lettek a sztárok, az se baj, ha hazudnak, az se, ha lopnak. Sőt, minél nagyobb a zsákmány, annál több az "osztalék".
papa.49
Ha ezt a szeszkredencet megválasztják elnöknek, még a parlamentbe se jut be az mszp.!!!
wagabund
@papa.49: hát ez az...a fidesz pont ebben reménykedik.
papa.49
@wagabund: Egyéb aljasságoktól se riadnak vissza, némi kenegetés, hogy nekik megfelelő jelölt győzzön)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.