A Fidesz Budapesti Választmányának Elnöksége hétfőn beadta vagyonnyilatkozat-tételi eljárási kezdeményezését Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatánál. "Juhász Péternek a zavaros mentegetőzés helyett tisztáznia kell, hogyan tudja bevallott jövedelméből luxus életkörülményeit finanszírozni. Miből él? Kik finanszírozzák életmódját? Kitől és mennyi adományt kap? Miért titkolta el ezeket vagyonnyilatkozatából?"- írják a párt közleményében. Erről tervezett már vasárnap sajtótájékoztatót tartani a fideszes-kdnp-s Hollik István is, de amikor Juhász Péter megjelent a helyszínen, inkább kiviharzott a teremből. Biztos csak véletlen, de ez rögtön azután történt, hogy Juhász elkezdte feszegetni, hogy mi köze lehet Orbán Viktornak a hatvanpusztai uradalomhoz. Az ezzel kapcsolatos kérdéseinkre hétfőn Orbán sem kívánt válaszolni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Felkészül: orbánc.,tró-gán, habony, lézer-piszkos, l.simon,...
Toby
Felkészül: orbánc.,tró-gán, habony, lézer-piszkos, l.simon,...
Macskaszem
Ha legalább megvette volna azt a rohadt lakást, de albérletben "dőzsöl", és ezért basztatják azok, akik egyébként milliárdokat lopnak, és százmilliós lakásokat vesznek maguknak meg a kölykeiknek. Vérlázító pofátlanság.
verum
Szerintem Juhász még börtönbe is fog kerülni.
Északi
"Biztos csak véletlen, de ez rögtön azután történt, hogy Juhász elkezdte feszegetni, hogy mi köze lehet Orbán Viktornak a hatvanpusztai uradalomhoz."...csakis véletlen lehet:d
Feraj49
Mikor láthatjuk OV. VALÓDI vagyonnyilatkozatát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.