Csak egymás alá illesztenénk két hírt az elmúlt pár órából, hogy aztán ezek alapján kit mennyire nyugtat meg a TEK-es harckocsi-parádé, vagy az újabban folyton elhagyott csomagokba botló rendőrség, azt az olvasóra bízzuk.

A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója elmondta: a kettes terrorkészültségi fokozat nyomán a forgalmas helyszíneken, a közlekedési csomópontoknál, a repülőtereknél, a paksi atomerőműnél tapasztalható megerősített biztosítás részben az elrettentést szolgálja. Másrészt a magyar állampolgárok számára is üzenet, hogy a Terrorelhárítási Központ emberei, a katonai és rendészeti szervek erői készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, március 24-én reggel, a TV2 Mokka című műsorában.

Kirabolták az OTP Bank Blaha Lujza téri fiókját. A vs.hu értesülései szerint az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot vitt el. 

Fegyveres bankrablás, március 23-án az esti csúcsban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fészbukos Écsi Antal · Bvhszc Gundel Károly Szakképző Iskolája!

Csodálkoztam volna ha megértenéd a hírt. De önzetlenül segítek. A hír arról szól, hogy ennyire nyugtatja meg az embereket, és ennyire rettenti el az elkövetőket a TEK jelenléte. Az embernél lehetett volna pokolgép is, miközben a megnyugtató és elrettentő TEK jelen van.
Ez a cirkusz nektek, szektatagoknal szól, hogy megértsétek mennyire szüksége van a fidesznek a totál kontroll nélküli önkényre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Hurrá! A tek megvéd bennünket! Kitől is ???
eszegfu
@Eriksson: Tisztelettel... pontosan a lényegére tapintottál! Ha a TEK-es keres (ill. megfigyel) egy terrorista gyanus személyt, sem ez esetben, de máskor sincs senkinek a "homlokára irva": én bankrabló, garázda, vagy terrorista vagyok...éppen ezért kellene minden gyanus egyént kiemelni, akiről a kihallgatás folyamán kiderülne: éppen milyen ügyben járt arra! Ennél az embernél valóban nem volt hátizsák, reklámszatyor, simaszk -- ahogy irod -- "csak" egy fegyvernek látszó tárgy... és akkor ez "terrorelháritásilag" nem gyanus?!
Eriksson
@eszegfu: Szépen megkérlek, ne fárassz. Ezerfelé van már ez a szőrszál hasogatva.
eszegfu
@Eriksson: Rendben! Vettem az "adást"!
Eriksson
@eszegfu: Érdemben úgysem tudunk megegyezni egy - mi lett volna, ha... dilemmán. És megváltoztatni se. :)
kukac50
A TEK nem koncentrált a bankrablóra! A titkosszolgálat hol volt amikor Magyarországon át ment a terrorista? Kártyáztak? Vagy Vityára vigyáztak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.