Nem indítanak vagyonnyilatkozati eljárást Orbánnal szemben. Vejkey Imre, a mentelmi bizottság elnöke Juhász Pétert levélben tájékoztatta arról, hogy azért nem indítja meg, mert az erre irányuló kezdeményezés "nyilvánvalóan alaptalan". Azért alaptalan, mert a birtok Orbán apjának van a tulajdonában – olvasható Juhász Facebook-oldalán .

Itt él Orbán kutyája, ami azért felvet némi gyanút, hogy akkor a gazdája is. De az külön érdekesség, hogy arról is beszámoltak források, hogy kormányülést is tartottak itt. Az meg végképp felvet kérdéseket, hogy ha ez Orbán apjának a tulajdona, amit Mészáros Lőrinc a gépei tárolásához bérel, akkor hogyan lehetséges, hogy kormányülést tartottak itt?

Na ezt nem vizsgálja Vejkey az egy személyes elnöki döntése értelmében.

Azt is tudjuk, hogy a környező földeket, több ezer hektárt, mind Orbán emberei vásárolták fel.

Kedden (március 29.) ismét árverezés lesz, amikor éppen e mellett a birtok melletti 500 hektáros darabot fog valaki megvenni az államtól, tehát tőled.

Az Együtt március 29-én, reggel 7 órától Székesfehérvárott tüntet Orbán Viktor miniszterelnök álruhás vagyonszerzései, a hatvanpusztai dácsa ügye és a fideszes földrablások miatt. Aznap tartják a hatvanpusztai uradalom szomszédságában elterülő egyik földterület árverését, amelyre várhatóan Orbán Viktor nevében is licitálnak majd valakik.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Mért vizsgálnák?
Becsületes, tisztességes, törvényes eszközökkel szerezte a vagyonát.
Ö írta a törvényt hozzá, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Alaptalan? Indulásakor, farmerban, trabanttal ment az országgyűlésbe, előzőleg a Mester u-ban lakott, nem luxus lakásban, azt elcserélte egy hasonló minőségű lakásra, ha nagyon megeröltetném az emlékezetem, az is eszembe jutna kinek a segítségével. /Valami Vitézi?//
És most mijük van? Na persze nincsenek csodák, de vannak saját lábak, /jó néhány pár./
Jozefina
Ki fog derülni előbb-utöbb az orbáni csalások minden mozzanata!!! Már nem sok idő kell hozzá és akik falaznak, vagy ellenzik a vagyonvizsgálatot, akár bűnrészesek is lehetnek!!!??? Vezekelhetnek majd orbán mellett!!!??K
sneki
Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona
2013, július 19 - 16:55 — elnok
"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta. Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."
verum
Nyilvánvalóan megnyugodtam. Igencsak felkavart volna,ha vizsgálják és kiderül valami nem oké!
Toby
A pofátlan lopást nem is kell kivizsgálni, csak művelőjét rendesen elmeszelni !
Meg a pofátlan osztogatásait !
Az Eu már betolta a hosszú cicit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.