"Európa egyik legambiciózusabbja" a magyar kormány által meghirdetett digitális fejlesztési program, amelynek sikerre vitelében meghatározó szerep jut a könyvtáraknak és közgyűjteményeknek – mondta az Internet Fiesta 2016 rendezvényen a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

Deustch Tamás kiemelte: a könyvtárosok és a közgyűjteményi dolgozók közvetlen kapcsolatban állnak azokkal, akik még nem ismerték vagy ismerhették fel a digitális korszakban rejlő lehetőségeket.

"Az a határozott véleményem, hogy önök a digitális jólét nagykövetei, akik képesek lefordítani, képesek világos, érthető nyelven elmagyarázni a polgároknak, hogy miért fontos számukra a digitális eszközök és szolgáltatások igénybevétele" – tette hozzá a politikus az Informatikai és Könyvtári Szövetség által szervezett egyhetes eseménysorozat záróeseményén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Digitális jó "lét" akartok megint szakítani, pedig még az előzőt sem fejezted be, mert a Julis néni kecskéje Bivajbasznádon beléptetés nélkül megy be a focipályára legelni. Odamehetnél "konzultálni" vele, hogy hogyan használja a beléptető kapuidat, ha már egyszer volt rá tíz milliárdunk.
Pestilence
Tompika és digitális jólét.
Már megint Európában a legjobbak akarnak lenni valamiben.
Álmodik a nyomor.
Toby
Előadta a digitális Kánaánt ! Csak a szokásos "hű, de jó lesz " agrárvakítás ! A szolgáltatói díjemelést miért hagyta ki ?
Grafix69
Digitális jó lét az már lesz de az emberek meg éhen döglenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.