Közel 8 milliárd forintot kaszál Mészáros Lőrinc egy eddig szinte ismeretlen, szűk 30 fős vállalkozása, az R-Kord Kft. A cég a Szombathely-Zalaszentiván vasútvonal villamosításán dolgozhat, az eredetileg becsült árnál 40 százalékkal többért. A drágulás indokai nem túl meggyőzők – írja a Figyelő.

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-vállalkozó által három éve felvásárolt vállalkozás a Swietelsky Vasúttechnika Kft. konzorciumi partnereként elnyerte a Szombathely-Zalaszentiván vasút korszerűsítési, villamosítási munkáit. A megvalósítás néhány nappal ezelőtt el is kezdődött, és még az idén lezárul. Erről részletes közleményt küldött a szóban forgó vonalat üzemeltető GYSEV Zrt., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, csak éppen a kivitelezők nevét nem írták bele.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Állítólag az ötös metrót is a csuti gázbúvár zsirmangalica fogja megépíteni a Kossuth tér és felcsutka között, ami majd fonódik a kisvasuttal is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Állj! Rájöttem mindenre. Ami most úgy tűnik, hogy lopás és sikkasztás valójában a mi érdekünkben történik. Orbán a választások előtt pár hónappal majd kiáll és bejelenti, hogy 8 év pénzügyi, jogi trükkjei meghozták a várt eredményt. Titokban a család, a haverok a svájci bankszámlájára utalták az összes mutyiból származó pénzt és abból a mai nappal visszafizették Magyarország államadósságát.
Matematikailag van az a valószínűség ami mellett ez történhet.
Aki Én
Új kategória született:
PROLIHISZTOR
mariaberta
Hát hiába,,, zseni a magyar, hogy ezt az embert csak most fedezték fel, és még nem kapott Kossuth díjat? Hallatlan.
volvós
Remélem, ha lörincke elkészül a villamositással, Ö lesz az elsö aki megfogja a felsövezetéket,
és hagyja magát agyon (?)b@szni !!
Desischado
@zöldszem: Gondolod, hogy én ezt nem tudom? Minden értelmes ember látja, hogy mészáros egy stróman!
Jozefina
Orbán Mészárosa villamosszéket is tud majd gyártani???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.