A TV2 honlapján megjelent hirdetés szerint az online szerkesztőnek részt kell vennie a TV2 Csoport valamennyi online felületének tartalmi menedzselésében, ezenkívül cikkeket, interjúkat is kell írnia, illetve videókat publikálnia. A munkakör betöltéséhez szükség van arra, hogy a leendő munkatársban legyen empátia – ezt a munkakör betöltéséhez szükséges képességek, készségek részben külön kiemelte a csatorna. A grafikustól már nem várnak empátiát, itt csak a szokásos elvárások vannak, mint a gyors és precíz munkavégzés, a jó problémamegoldó képesség vagy éppen a rendszerszemlélet. Akit érdekelnek a pozíciók, az március 30-ig jelentkezhet a TV2-nél. Az ügy érdekessége, hogy Kökény-Szalai Vivien hírigazgatói kinevezése óta, sok ismert munkatárs hagyta el a csatornát, így többek közt Vujity Tvrtko, Friderikusz Sándor és Kőrösi Gábor, a Tények esti adásának szerkesztője is.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"a leendő munkatársban legyen empátia"
Empátia. Aha. Erről azok a társkereső hirdetések jutnak eszembe ahol gyakran előfordult a "gáláns", "nagyvonalú" jelző. Az empátiát itt is úgy kell érteni, hogy párt iránti hűség.
lópicigáspár
@human: Sajnos ahol lószar van, ott veréb is lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.