A rendszeresen lájkvadász kamuoldalakat megosztó nagyvállalkozó privát oldalát 24 órára blokkolta a Facebook. Széles Gábor ezen mélységesen felháborodott, felindultságának pedig közszereplői Facebook-oldalán adott hangot, melyet szerencsére érintetlenül hagytak.

Bréking: Széles Gábort letiltotta a Facebook, de "nem hagyja magát megfélemlíteni"

Változatlanul közöljük az irományát, mert annyira szép:

„Kedves Barátaim! Kedves Ismerőseim!

Elnézést kérek, hogy a névnapom alkalmából küldött gratulációkra nem tudtam válaszolni, de a Facebook orwelli gondolatrendőrsége 24 órára letiltott épp most!

Aljas hivatkozásuk, hogy az egyik cikk, amelyet megosztottam (több száz emberhez hasonlóan…) sértő tartalom és ezt az én esetemben 24 órás kommunikáció letiltással büntették. Felmerül a kérdés, hogy miért nem jártak el hasonlóan az eredeti cikk szerzőjénél vagy a többi oldalnál, amelyek szintén megosztották ezt a tartalmat. Természetesen engem nem lehet megfélemlíteni!

Nyilván zavarja és irritálja az FB magyarországi helytartóit, ill. gondolatrendőrségét, hogy az elmúlt hónapokban jelentős növekedést ért el az oldalam, hetente 4-500 ezer ember olvassa posztjaimat és ezt próbálják megállítani bármiféle eszközzel.

Nem hagyom ennyiben a dolgot, a Médiatanácsnál feljelentést fogok tenni annak kivizsgálására, hogy ma Magyarországon miként működhet úgy egy közösségi portál, hogy vezetőségéről semmit nem lehet tudni, és akik kényük-kedvük vagy éppen politikai állásfoglalásuk szerint önkényesen gátolják a szólásszabadságot.

Még egyszer megköszönve névnapi gratulációikat!

Üdvözlettel,

Széles Gábor”

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tádé
Miért nem fordul a CÖF illetékeseihez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: Már megsemmisítették. Gyorsan végeztek, mert kevés gondolatból kellett a hamisat szelektálni.
Törölt felhasználó
Nézte már Széles Gábor a közszolgálati tv-ket... Gondolom tett feljelentést ott is a médiahatóságnál...
karma1
@verum: Te??? Kozonseges??? Na, azok a modik is betegek agyilag, akik Teged kitiltottak...:o(( Mindenesetre erdekes...Lehet, hogy valahol keszul Rolad egy szep kover adatlap?
nevemnick
Ennek a CÖF-os izékének csak nem az a négy-öt hazug, migráncsozós oldalai vannak öt - tíz éves hírekkel a faszabukon?
Fradigege
Mivel nem tudom a hátteret, így nem hiszem el ezt a letiltosdit. Ez csak agonizálás. Láttam már szaftos kommenteket és semmi letiltás nem volt belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.