Pánik ellen pedig itt egy kis statisztika. Az elmúlt öt év adatai alapján egy a húszmillióhoz az esélye annak, hogy egy amerikai terrortámadásban haljon meg. Ezzel szemben egy a nyolcszázezerhez a valószínűsége, hogy saját fürdőkádjában éri a vég, és még a végzetes villámcsapásnak is majdnem négyszer nagyobb az esélye, mint egy terrorcselekményé. A számok Európa eseté­ben se mondanak mást, a magyar adatok pedig végképp nem indokolják, hogy fehérneműt kelljen cserélnünk.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg azt sem tudjuk megmondani, hogy az egyebkent bekes szomszedunk egy nap miert kattan be, es miert uldozi a masik szomszedot nagykessel a kezeben, nem hogy azt, hogy kibol lesz ongyilkos terrorista.
Sokan vagyunk a Foldon, es pontosan annyi kulonbozo elme, szemelyiseg is van a Foldon, akik kiszamithatatlanok.
Csak a szemunk elott zajlik/zajlott le orban metamorfozisa, aki mar regen teljesen szembe megy sajat maganak, akar az utolso 6 evben is annyit valtozott, amit nem tudunk semmivel sem magyarazni...
A terroristak is egeszen cuki gyerekkent szuletnek, aztan valami lathatatlanul elkattan bennuk...A vegeredmenyt tudjuk...

De ezert vajon miert kell 10 millio magyar allampolgar telefonjat, e-mailjet, bankszamlajat felugyelni, belekotorni?
EZ a velemenye orbannak ugy altalaban a sajat neperol? Mindenkiben potencialis terroristat lat? Mert akkor igencsak lesz@rja a zembereket... Nagyon remelem, hogy vegre felebred a jozan esz, es az a rengeteg biztonsagi "szakember" aki az utobbi idoben uton-utfelen nyilatkozott minden baromsaggal kapcsolatban, vegre legalabb megprobalja hasznalni is az eszet, meg a tudasat, es megallitja ezt az amokfutot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pestilence: 1 az 1-hez... Tuti hogy ebben a gutautesben fog kimulni a magyarok nagy szazaleka... Mondjuk: 100 %-a...:o(((
kakaósbögre
@karma1: épp a totális ellenőrzés az ami alól a legtöbben ki akarnak és ki fognak bújni.ha másképp nem akkor lelépnek ebből a szarkupacból.az igazat megvallva szívesen olvasnék olyan statisztikát hogy vidéken-Borsod.Szabolcs,Baranya-hány családi ház,hány lakás áll üresen-megterhelve jelzáloggal- és a bennük élt család(ok) merre tüntek el a föld színéről.arról is olvasnék hogy hány család lépett le innen úgy hogy megterhelték az ingatlanjukat,felmarkolták a pénzt-mindegy mennyit-és eltüntek,talán még a kontinensről is.az ingatlannal meg kínlódjon a bank.
karma1
@kakaósbögre: Azt hiszem, erre mindketten kivancsiak lennenk...
kakaósbögre
@karma1: volt egyszer erről egy riport-asszem az RTL-en- ahol bemutatták hogy egész emeletek tüntek el-családok- a lakótelepekről.nyomtalanul.aztán annyiban maradt. pedig baszottul érdekelne.
eszegfu
@karma1: @kakaósbögre: Természetesen én is!! Ismerek 1 családot, akik banki hitellel vettek lakást, nem tudták fizetni a részleteket. A férfi anyukája sajnos meghalt, a ráeső örökségből (nem a törlesztést fizette ki!) megvette 4 főre a repülőjegyet oda-vissza Amerikába... ennek pont most 2 éve. Szerintem azért lehetetlen erről bármilyen adatot is megtudni, mert maguk a bankok sem tudják, hogy ki az, aki "csak" nem törleszt és ki az, aki már régóta nincs is M.o-n. Sőt arra sem találtam adatot: hány családnak van lakáshitele és ebből mennyi a nemfizető...még becsült sincs!
kakaósbögre
@eszegfu: nagy valószínűséggel megdöbbentő adatok jönnének ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.