A comment:com információi szerint a TV2 szerkesztőségének tagjai nem kívánnak asszisztálni Szalai Vivien propagandahíradójához, és "nagy röhögéssel" fogadták azt a hírt, hogy a csatornától a közelmúltban távozott tévések a TV2 gyakornokprogramjába beiratkozva igyekeznék majd elsajátítani a tévés hírkészítés fogásait.

Akik maradtak a tévénél, állítólag aktívan és sürgősen állást keresnek, egyrészt előfordult velük, hogy az utcán leköpték őket a TV2-es mikrofon láttán, másrészt mert a pozícióikra jobboldali lapoktól és tévéktől csábít munkatársakat elképesztő fizetési ígéretekkel Szalai Vivien.

Leköpik az utcán a TV2-söket – tömegesen menekülnek a süllyedő hajóról

A blog úgy tudja, erre válaszul a szerkesztőség tagjai testületileg jelentenek majd beteget, úgyhogy kérdés, ki fog Tényeket készíteni ezen a héten, és milyet.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a csicskák sorsa ! Mert megérdemlik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@bretagne: Meggyőztél, mert a 25. eset után már inkább azon töprengenék, vajon megéri-e egyáltalán pénzért közutálat tárgyává válni...(?)
nezelodo
Bizony nem szép dolog a köpködés, sem a tv munkatársait, sem az embereket nem illik leköpni. Ragadós a rossz, torz személyiségre utaló példa, mert a mi kegyelmes urunk naponta szembeköpi a népét, aztán megsértődik, ha kétségbe vonják Európa szerte vitatott nagyságát, vezetési módszereit, na meg a tiszta kezét.
bretagne
@eugen4402: Tudjuk, hogy van az a pénz, de talán még sem vállalnám a közutálatot.
eugen4402
@bretagne: Te és velem együtt még néhányan így gondoljuk, ezt tartjuk helyesnek... Mások máshogy látják, lelkük rajta. Folyószámla gyarapszik, legfeljebb többet költenek papír-zsebkendőre a gyakori arctörlés miatt.
bretagne
@eugen4402: Nem az a baj, ha az egész társadalom, nem ért egyet, de legalább fogadjuk el a másik véleményét. Én így látom, ő meg úgy. De ezt nehéz megszokni.
sneki
@Mirabilis: Biztosan nem fog elsötétülni. A zsidó-cigány Orbán ki fogja valami formában emelni egy kis hazai rablással vagy lopással amihez már gyakorlata van. De az öreg tulaj zsidó majd belenyúl a zsidó barátai zsebébe és felfuttatja holokauszt tréfákkal a műsort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.