Nincs olyan ellenőrzött információ, amely szerint magyar állampolgár is csatlakozott volna a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában. 

Bakondi György hozzátette: olyan viszont előfordult, hogy Magyarországon élő muszlim vallású emberek pénzt utaltak a terrorszervezetnek.

Őket kiutasították az országból – tette hozzá.

A főtanácsadó azt mondta: az Europol adatai szerint jelenleg mintegy hatezer terrorista van Európában, de – mint megjegyezte – vannak akik ennél nagyobb számot mondanak.

Ezzel együtt viszont – mint Bakondi György felidézte – a belga és párizsi események is rámutattak, hogy az elkövetők jelentős hányada az illegális migrációt kihasználva érkezett Európába.

Nem tudni, hogy a sok országon kontroll nélkül áthaladó tömegek között még hány katona, tapasztalt koordinációs tiszt, terrorcselekményt végrehajtó, vagy szalafista hittérítő érkezett – mondta.

Emellett az is kiderült, hogy számos országban a muzulmánok integrációja nem volt sikeres, hiszen több elkövető volt, aki második, harmadik generációs bevándorlóként élt Európában – mondta Bakondi György.

Kiemelte: Magyarországon ilyen típusú szubkultúrákban élő, a társadalom peremére szorult, rossz anyagi körülmények között élő, nyelvtudás-, illetve képzettséghiányos, vagy egyéb ilyen hátránnyal élő muzulmánról nem tudnak. Bakondi György ismét felhívta a figyelmet, hogy az iszlám vallást és az iszlám terrorizmust nem szabad összekeverni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Csak be akarjátok vezetni azt a kibaxott tenortörvényt.
De ha tenortörvény nélkül is tudjátok ezt, akkor mi a lópénisznek még a törvény is hozzá.
Hiszen anélkül is überinformáltak vagytok.

Elmentek ti a 3,14csába!!!
Szókrakész
Csak be akarjátok vezetni azt a kibaxott tenortörvényt.
De ha tenortörvény nélkül is tudjátok ezt, akkor mi a lópénisznek még a törvény is hozzá.
Hiszen anélkül is überinformáltak vagytok.

Elmentek ti a 3,14csába!!!
karma1
Nem tudni, te idiota, hogy hany terrorista vonulaszott ide-oda Magyarorszagon, mert ti nem regisztraltatok oket!
Most akkor ne vakarozz!
Toby
Mindennapra ki kell találni valamit, ami a menekültek ellen úszíthat ! Kaptak pénzt Magyarországról - akik küldték, már kiutasítva - tehát nincsenek itt - Európában születtek, de nem tudtak integrálódni - "Magyarországon ilyen típusú szubkultúrákban élő, a társadalom peremére szorult, rossz anyagi körülmények között élő, nyelvtudás-, illetve képzettséghiányos, vagy egyéb ilyen hátránnyal élő muzulmánról nem tudnak." - jelemleg mintegy 6000 terrorista van Európában - mégsem tudják, kik azok, de a létszámukat ismerik...ezt a szoc.otthonos mamika sem veszi be, horgolás közben - te pöcs !
micfild
@Toby: Sajnos beveszik.. mamikák is beveszi- meg a nem mamikák is. ...nem mindenki de bekajálják a népek. anyukám, aki szintén mamika.. a 74 évével... múlt héten kiosztotta a kajálós mamikákat a fodrásznál a fodrásznál. egy darabig csak hallgatta a sipákolást... aztán elszakadt nála a cérna...
nálunk a melóhelyen is csak néhány épeszű ember van-- egymást hergelik az emberek.
vagy olvass más portálokat.. is.. a múltkor... már kapával- kaszával akartak a határra rohanni, hogy megakadályozzanak valamit... -a menekültek országba lépését... jaj!!

de tegnap a 22 éves lányom is írt a chaten, mert megijesztették a szalagcimek.
Aztán írtam neki.. (köszi Szókratész az ötletet)- tenortörvényről.. arról, hogy porbafingó ország vagyunk...de azért mégis kerülje el a tömeges helyeket... és mivel ő nem emlékezhet... elküldtem neki bizonyos linkeket a 90es évekből...pl.. aranykéz utca...és hogy ezeket mind adja össze, majd vonja le a következtetést...bizonyos teljhatalomra törekvő emberkével kapcsolatban... azt válaszolta.. hogy--- azt hiszem értem.
DE, előfordulhat,hogy nekem is üldözési mániám van és eddig mégsem merészkednek...tenortörvényesék... nyugtassatok meg, hogy eddig nem mernek elmenni...mert én mégis attól tartok hogy elmeháborodott focistánknak semmi sem drága-
pan
Mongyá még ilyeneket és az íziszrájderek tényleg itt is robbantani fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.