Rekord mennyiségben ömlik az EU-s pénz Felcsútra és környékére, írta meg ma az Átlátszó. De nem Óbarokra, ahol a legutóbbi választáson a lakók elkövettek egy igen nagy hibát: többedjére sem fideszes polgármestert választottak.

A Felcsúttal szomszédos nyolcszáz lelkes falu független vezetője a Propeller információi szerint úgy döntött, a település érdekében inkább lemond és átadja a helyét egy "pártkatonának", csak érkezzen végre hozzájuk is fejlesztési pénz.

Borbíró Mihály az önkormányzati lapban fakadt ki, többek között amiatt, hogy "minden évben újabb és újabb elvonásokkal kényszerítik a falut" arra, hogy adóemelésekkel, új adókkal biztosítsák a helyi fejlesztések forrásait, miközben pályázataikat rendre elutasítják, vélhetően az ő személye miatt.

Szinte már mindenki tudja, hogy a költségvetési év vége felé távozom a posztomról, mert az a meggyőződésem, hogy ameddig én (függelenként) állok a falu élén, addig semmilyen forrásra nem számíthatunk, nem úgy Nagyegyháza, ott már rendelkeznek szóbeli ígérvényekkel. (...) Azt a felelősséget azonban, hogy Óbarok nem fejlődhet, holott itt kétszer annyi lakos van, csak azért, mert "nem okosan szavaztak", én nem vállalhatom fel. Tudják, úgy tűnik, választásokkal nem tudtak legyőzni, hát a lelkiismeretemmel sikerült

- írta a Felcsút melletti falu függetlenként megválasztott vezetője.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát tessék idáig jutottunk...éljen a rendszervisszaváltás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ez a fidesz-kdnp szégyene. Na és az ország tragédiája!!!
kismillio
Orbánt és társait szaporitani kellene mint krumplit :4 felé vágva
egyvandor
A suttyóság jobban prosperál, Mo. jobban teljesít.
nemjoezigy
Most fel van adva a magas labda ennek a tolvaj kormánynak. Bizonyíthatja, (legalább ebben az esetben, hogy számítanak nekik az emberek!)
Persze tudom, hogy ezt nem teszik, mert ez nem illik bele az imázsukba!
És nekik az emberek nem számítanak, csak a pénz, csak a pénz!
bakegya
@kismillio: a polgármester faluja jobban tenné ha újraválasztaná Borbíró Mihályt,az igazán nagy pofon az lenne,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.