"Mert Hoffmann Tamást eddig nem a polgári értékrend alapítóatyjaként ismertük, Nagy Gábor Tamást se láttuk héroszként küzdeni a jobboldal ügyeiért, Pokorni Zoltánról pedig tudjuk, hogy taposóakna volt a jele az óvodában" – ezekkel a szavakkal támadott meg három fideszes polgármestert a csütörtöki Magyar Idők – írja az Index.

A portál szerint ez volt a válasz arra, hogy a három kerületi polgármester nem támogatta a Fővárosi Közgyűlésben azt, hogy a Hegyalja utat átnevezzék Mádl Ferenc útra. Tarlós István főpolgármester az ülésen támadásnak minősítette a fideszes polgármesterek vétóját.

Pokorni az Indexnek azt mondta: javasolja, hogy a XII. kerületi Városháza melletti új teret vagy a BAH-csomópontot nevezzék el Mádl Ferencről. A fideszes politikus a cikkre válaszul megjegyezte:

nem taposóakna, hanem tulipán volt a jele az óvodában.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Pokorni nem először ekézi meg a csutit... Csak nem észhez tért?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Milyen jópofa az a szitu, amikor az elvbarátok kenik egymásra a [email protected]
"Géza, ez nem Fabulon, ez [email protected]"- miként az már klasszikusban Hofi Géza bácsitól, mint látnoktól már évtizedek óta tudhatjuk.
És most véletlenül, talán, a polgiknak is igazuk lehet.
BAM-Bajkálsztvo-Amursztvo-Magisztrálsztvo--miként az első BAM hangzott (kb. így). Lehet, hogy ez még Putyin-bácsiban is kellemes emlékekeket fog ébreszteni?
Slade
"magyar idők" Mi az? Valami betegség?
vadnarancs
Pokorni nem először ekézi meg a csutit... Csak nem észhez tért?
human
"küzdeni a jobboldal ügyeiért"
Ezt ugye tudjuk mit jelent. Ott lopni ahol csak lehet.
human
@vadnarancs: Miért most történt valami? Úgy tudom egy egyszerű utca átnevezéséről van szó. Ez a hír csak egy hangyafing. Én arra lennék kíváncsi, hogy Pokoni például megszavazta-e az MNB lopását biztosító törvényt. Vagy megszavazta-e a lex-Tiborcz vagy les-Habony törvényeket. Ezen mérhető igazán a belső ellenzékiség nem egy utcaneven folytatott vitán.
vadnarancs
@human: A jó kutya mindig jó és hűséges... Te is tudod, hogy volt, amikor fontos szavazásokban sem támogatta a csuti elmebajait. Persze nem emelem a mennybe, van elég bűne, de talán néha neki is van lelkiismerete...
human
@vadnarancs: Rémlik valami, hogy volt ellenszavazata. De ez az utcaneves dolog elég súlytalan ügy. Persze nincs kétségem, hogy egy vérfideszes pártkatona megszavazta volna.
simmering73
@vadnarancs: Nem! Csak időnként már vannak tiszta pillanatai.
KERKA
Szerencsére Pokorninak még van humorérzéke a fatuskók között.
human
@KERKA: Pokorni egyszer azzal "humorizált", hogy abba kellene hagyni az urizálást. A párttársai jót röhöghettek ezen a kijelentésen. Aztán Orbán veje vett egy kastélyt.
kkalman
Pokorninak vagy van még agya, vagy valami véletlen folytán ismét van neki. Ráadásul néha még/már használni is tudja. Csak nehogy egy unatkozó osztrák nyugdíjas elüsse véletlenül valahol.
KERKA
@human: Így történt. Meg egyszer jókedvében szólt a Rózsikának, hogy amit csinál, nem egészen korrekt. Orbán behívatta mindkettőjüket, aztán Pokorni elhallgatott. Nem értette az Orbán humorát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.