A felcsúti polgármester cége, a tavaly alapított Fejér B.Á.L. Zrt a West Hungária Bau Kft.-vel közösen építheti meg az új dunakeszi iskolát és mellette egy sportcsarnokot is, miután elnyerte Nemzeti Sportközpontok egyik közbeszerzését – derül ki a magyarnarancs.hu birtokába jutott vállalkozási szerződésből.

Megint nyert: Mészáros Lőrinc Dunakeszin épít iskolát és sportcsarnokot 3,7 milliárdért

A több mint bruttó 3,7 milliárd forintos munkára 470 napjuk lesz Mészároséknak.

Hibátlan pályázati mérleg

A Fejér B.Á.L.-t tavaly júniusban alapította a felcsúti polgármester, Orbán Viktor személyes jóbarátja, és azóta a cég az összes közbeszerzést elnyerte, amelyen egyedül vagy konzorciumban elindult. A dunakeszi iskola és a sportcsarnok építésére a lap információi szerint csak a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. tett még érvényes ajánlatot.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remélem szóltak neki,,hogy megint Ő nyert,,,,meg azt a szájába rágták,,hogy melyik cége nyert.Nehogy megint zavart okozzon,,hogy kifelejt valamit a vagyonbevallásából..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jólvan megvan a napi üzlete neki is. Na meg nekem is, kétszáz Ft-ot dugott a zsebembe egy idősebb polgárasszony mert udvariasan segítettem neki a Tesco parkolójában. Lehet, hogy ezért adóbevallást kell majd jövőre Kubatov nyuggerként csinálnom?
lampa laz
@justhpeter: amíg pénzt kellett "csinálni" addig kellett a Simicska esze, most hogy már csak spájzolni kell, erre elég 1 hülye is lőri képében.
Toby
Hány tonna szotyiba került a "nyerés" ?
Toby
Jó a fotó ! " Talpas Lőrinc, a helyi kolhoz elnoke, bemutatja Rákosi-Rugdosott elvtársnak a kolhoz gépparkját ".
bakegya
Képesített ORBÁN NYERŐGÉP EZ A GÁZOS -MÉSZÁROS BÁRÓ AKADÉMIKUSS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.