Az autizmus szombati világnapján, egy szabadtéri fotókiállítás megnyitóján jelentették be, hogy az a Czeizel Barbara lesz az 5 milliárd uniós forintból induló fejlesztési program Balog Zoltán emberminiszter által kinevezett vezetője, aki Fodor Gábor liberális ellenzéki politikus párja. 

Czeizel Barabara 1992. óta az általa alapított Budapesti Korai Fejlesztő Központ vezetője és gyógypedagógusa.

A híres genetikus lánya az Index cikke szerint 1994-ben házasodott össze Fodorral, akivel két közös gyerekük van. Bár a bulvársajtó a kétezres évek végén arról cikkezett, hogy elválnak, Fodor legfrissebb vagyonbevallásában Czeizel a házas/élettárs rovatban szerepel.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ugyan hagyják már el ezt a jelzőt, hogy ellenzéki! Egy akol ez, csak két bejárata van. Hol a főbejáraton mennek be, hol a hátsóbejáraton! "4-8-4-8"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Cicamama55: Már csak azt kellene eldönteni, hogy tévedésből esett-e rá a választás, vagy üdítő színfoltként megjelennek az EMMI-vezetők palettáján a valóban rátermett szakemberek..?
dr. prédikátor
Várom hogy a Pumukli mikor lesz fütyi-sz tag!!!
amaramaistanna
Talán nem kellene ügyet kreálni belőle, mert végre egy hozzáértő, nemzetközileg is elismert szakembert neveztek ki Ceizel Barbara személyében. Meglátásom szerint jó kezekben lesz ez a projekt. Az Indextől külön pofátlanság egy szakmailag és emberileg is kifogástalan személyt, aki sosem politizált ledegradálni politikusi élettársává.
Cicamama55
@szaboria1: Így igaz, ha a pár egyik tagja politikus, akkor meg ez hatványozódik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.