A 444.hu birtokába került egy levél, amit a 13. kerületi iskolák igazgatói kaptak Szabó Diána mb. tankerületi igazgató asszony megbízásából Domina Hajnalkától, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ munkatársától. 

A szigorú hangvételű üzenet arra figyelmezteti az igazgatókat, hogy mielőtt válaszolnának a sajtó által feltett kérdésekre, a tankerületi igazgatót erről írásban tájékoztatniuk kell.

Íme a levél:

Tisztelt Igazgató Asszony!

Tisztelt Igazgató Úr!

Szabó Diána mb. tankerületi igazgató asszony megbízásából tájékoztatom Önöket, hogy intézményeink igazgatói az általuk vezetett köznevelési intézményeket érintő szakmai programokkal kapcsolatos kérdésekben szabadon nyilatkozhatnak.

Mb. tankerületi igazgató asszony kérése, hogy valamennyi, az Intézményüket érintő sajtó illetve egyéb média megkeresésről mielőtt visszajelzést vagy választ adnának a megkeresésre, szíveskedjenek mb. igazgató asszonynak írásbeli tájékoztatást küldeni.

Az írásbeli tájékoztatásban szükséges feltüntetni a sajtó illetve média szereplés, megjelenés pontos részleteit: mikor, kikkel, hol, milyen témában készülne riport.

Tisztelettel szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy az iskola kiskorú tanulóival riport készítésére – többek között a személyiségi jogok védelme okán – abban az esetben van lehetőség, ha a riportot megelőzően a tanulók szüleitől kapott írásos hozzájárulás rendelkezésre áll.

A tanulók szüleinek nyilatkoznia kell arról, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy a jelzett időpontban az adott intézményben, a megjelölt témakörben riportot/hangfelvételt/képfelvételt készítsenek gyermekükkel. Továbbá nyilatkozniuk kell arról is, hozzájárulásukat adják, hogy a riportot/hanganyagot/képfelvételt az adott sajtóorgánumban/média felületen, és/vagy a jelzett műsorban leadják.

Segítő együttműködését ezúton is köszönöm.

Szabó Diána mb. tankerületi igazgató asszony megbízásából,

Üdvözlettel:

Domina Hajnalka

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ

Budapest XIII. Tankerülete

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a 444-en kinyírták a hírt:

"Domina Hajnalka. Beszarok!
Bármi Áronné született Czafka Margit,
Kasza Blanka
Azt hiszem Szegeden praktizált egy szülész-nőgyógyász a következő névvel : Dr. Gólya Kálmán.
Szintén Szeged, SZTE, IT munkatárs: Login Adrienn.
a 74-es troli vonalán volt egy dr. Sajgó Ferenc / fogorvos."

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3462/6731/original.jpg?w=600&h
sokanvagyunk
Az iskolaigazgatókat véletlenül nem akarja gyámság alá helyezni, esetleg a nevére venni az megbízott igazgató? - ha már nem tekinti nagykorúaknak őket.
justhpeter
Mb igazgató asszony komplett agyhalott. A tragédia régebben történhetett, még az elmúlt században.
nemjoezigy
Ez az a beígért önállóság, amiről a kormány beszélt. Persze nincs min csodálkozni, azok után ahogy megismertem a ténykedésüket, -bocsánat-, a károkozásukat!
Jozefina
Ja mert nincs cenzúra!!!?? Mocskos gazemberek, rosszabb, mint a Rákosi korszak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.