Sikertelennek nevezte a muzulmán bevándorlók európai integrációját a közelmúlt terrortámadásaira utalva a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Szijjártó Péter közölte: párhuzamos társadalmak alakultak ki Nyugat-európában, úgynevezett No-Go-övezetek, ahova még a rendőrség is alig meri betenni a lábát.

Nyíltan és őszintén kell beszélni arról, hogy a mostani migrációs nyomással nő a terrorveszélyeztetettség – tette hozzá. Közölte: a legfontosabb annak eldöntése, hogy ki jöhet be az Európai Unióba.

Amíg az EU ezt nem tisztázza, gyenge lesz. Az illegális bevándorlással együtt a terrorveszély is emelkedik. Evidens módon növeli a biztonsági kockázatokat, ha ezresével lépnek az unió területére olyan emberek, akikről azt sem lehet megmondani, hogy kicsodák – mondta Szijjártó Péter.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." lépnek az unió területére olyan emberek, akikről azt sem lehet
megmondani, hogy kicsodák "...

Na ezt rólad is el lehetne mondani, Petya kölök !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ja ennyi erővel azt is meg lehetne mondania, hogy kiknek kellene igen gyorsan lelépni, mielőtt teljesen tönkre teszik az országot. Az egyik jelölt éppen ő lehetne. Vajon mit tesz azért, hogy az RURÓ ismét 152.-Ft legyen és ne 312-Ft??? Ezen kellene agyalnia, ha lenne neki!!!
nyanya001
Az FBI is körözte a kormány legújabb arab barátját.
A Forbes magazin 2008-ban a világ tíz legkeresettebb fehérgalléros bűnözője közé sorolta az amerikai pénzintézetek bedöntése miatt sokáig az FBI által is körözött Ghaith Pharaont, aki újabban a magyar kormány egyik kedvelt szaúdi befektetőjének számít.

A Heti Válasz csütörtöki száma részletes cikket közöl arról, hogy vonulnak be sorra a keleti csúcsgazdag pénzemberek a hazai palota- és kastélypiacra.

A szaúdi olajmágnás, Ghaith Pharaon a József nádor téren vásárolt be. Egy Tiborcz Istvánhoz, Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez köthető cég adta el a tér sarkán álló épületet, a volt Postabank-székházat.

Ezek jöhetnek !
rapier
@volvós: Szóval a propelleren az EU vezetői bírálhatatlanok! Érdekes álláspont azok után, hogy a Fidesz vezetőire viszont kígyót- békát lehet kiabálni!
volvós
@rapier: 8:49

...maradsz javíthatatlan szöke nö...:-)))
1magyar
Mindenben igaza van,amit a migránsokról mond. De azok se jöjjenek akik fizetnek! Nem tudnak együtt élni velünk. Rasszisták, mert le akarják vágni az utolsó keresztény fejét is a muszlimok.
rapier
@volvós: Talán a kettős mérce tud felhúzni egy csöppet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.