A Peticiok.com-on aláírásgyűjtésbe kezdtek a csoportos nemi erőszak miatt 1961-ben elítélt Kiss László úszóedző és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnökének lemondatásáért.

A petíció elindítói azt írják:

"Az úszóedzők megvédték Kiss Lászlót, akiről kiderült: 1961-ben csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt három év börtönbüntetésre ítélték, de ebből csak húsz hónapot kellett letöltenie. Az úszóedzők azt írják: „Akik a magyar sportban, ezen belül a honi úszó életben tevékenykednek, mindannyian hallottak arról, hogy Kiss Lászlóval szemben 55 évvel ezelőtt milyen ítélet született.” index.hu

Ez a döntés felháborító és elfogadhatatlan! Követeljük, hogy Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le tisztségéről!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rapier
@Szeparepa2: Kiss Lászlónak van erkölcsije!
rapier
@Szeparepa2: Egyszerű az ügy. A letöltött büntetés után van egy elévülési idő. Mikor ez lejár, ismét bűntelen az illető!
rapier
@Szeparepa2: Ez a te véleményed, de a törvényalkotó nem így gondolta!
Yoda69
Kicsit elkestek vele, mar lemondott e nelkul is.
rapier
@Szeparepa2: Mióta vezeted a közvéleménykutató cégedet? Több adatot is publikálhatnál, persze módszer és merítési forrás megjelöléssel!
wagabund
lesz még lejjebb is...napról napra több derül ki az üggyel kapcsolatban.. lassan már nem is kiss lesz a fő probléma...előkerül még néhány tanu, aztán mehet a levesbe ez az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.