Miközben a külföldi migránsok befogadásáról vitázunk, sok teendőnk van még magyar polgártársaink befogadása és elfogadása kapcsán, a magyar társadalomban meg kellene tanulnunk jobban elfogadni egymás fizikai, szellemi vagy éppen politikai különbözőségeit – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken, a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa (FESZT) által alapított Befogadó magyar település díjak átadásán a Parlamentben.

A házelnök úgy fogalmazott: egy olyan időszakban, amikor "sokan hajlamosak visszaélni a befogadás gondolatával", örömére szolgál, hogy azokat köszöntheti, akiknek nem politikai, hanem szívügyük az, hogy embertársaik befogadásának nemes ügyét önzetlenül és a leggyakorlatiasabb módon szolgálják Magyarországon.

Kövér László szerint a díjosztó arra is jó alkalom, hogy tudatosítsuk mindenkiben: "miközben a külföldi migránsok befogadásáról vitázunk, sok teendőnk van még önmagunk, azaz magyar polgártársaink befogadása és elfogadása kapcsán, jelképes és valós értelemben egyaránt".

Földesi Erzsébet, a FESZT elnöke elmondta: a díjat az 50 ezer lakos feletti kategóriában három budapesti kerület: a VIII., a XIII. és a XV. kerület nyerte el, az 50 ezer lakos alatti kategóriában pedig Mórahalom, Dunaújváros és Vác. A 2011-ben alapított, kétévente átadott elismeréssel azokat a településeket díjazzák, amelyek várospolitikájukban kiemelten kezelik az esélyegyenlőséget és szoros együttműködést alakítottak ki a fogyatékos emberek helyi szervezeteivel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Hát én tudom tolerálni kövér szellemi képességét és politikai elfogultságát, csak ebben az állapotában nem szabadna meghatározó politikai posztot betöltenie.
Mobil123
Mondta bagoly a verébnek, hogy nagyfejű.
egyvandor
Hát én tudom tolerálni kövér szellemi képességét és politikai elfogultságát, csak ebben az állapotában nem szabadna meghatározó politikai posztot betöltenie.
justhpeter
Kénytelen vagyok elfogadni ha tolerálni nem is tudom Kövér László szellemi képességét, mivel a parlamentben is és a kormányban is csak hasonló szellemi képességű komákkal lehet találkozni.
kakaósbögre
nem ez a gyökér volt az aki azt mondta hogy aki nem támogatja Orbánt az akassza fel magát?
magyarbakancs
"Kövér László mindenkit jól kioktatott egymás elfogadásából"
Azon politikai pártcsaládhoz tartozó Kövér úr kik minden alkalmat megragadjanak ahhoz,hogy komcsizzanak,visszafelé mutogassanak,azok ne dumáljanak megértésről elfogadásról.
Amilyen gyülöleről beszélnek mindazokról kik nem szimpatizálnak velük,és féregnek nevezik honfitársaikat ne beszéljenek elfogadásról.
Kuss, legyen neked te címzetes i*ióta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.