Egy óriási konvoj miatt órákig sz Egy óriási konvoj miatt órákig szünetelnek a közműszolgáltatások a 81-es út mentén. HIRDETÉS HIRDETÉS -10% mosógép, szárítógép, sütő, főzőlap » Hat túlsúlyos és túlméretes szállítmányú kamionból és kísérő autókból álló konvoj halad rendőri felvezetéssel a gönyűi kikötőből Pétfürdőre a 81-es úton vasárnaptól csütörtökig, éjszakánként – írja az Index. A konvoj nagyjából 200 méter hosszú, 7 méter széles és 7 méter magas. A péti Nitrogénművek új üzeméhez szállítanak berendezéseket, egyebek mellett abszorpciós tornyokat, hűtőkondenzátort és előmelegítőt. Az érintett településeken hat-nyolc órán keresztül szünetel majd az áram-, valamint a televízió-, a telefon- és az internetszolgáltatás. A konvoj Gönyűn, Nagyszentjánoson, Banán, Bábolnán, Nagyigmándon, Móron, Székesfehérváron, Iszkaszentgyörgyön, Csóron, Nádasdladányban, Ősin, Berhidán és Pétfürdőn halad keresztül. ünetelnek a közműszolgáltatások a 81-es út mentén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo lenne, ha a kormanyzat beszamolna arrol, hogy a fenti szolgaltatasok MIERT SZUNETELNEK, ES MIERT ILYEN HOSSZAN, HA MAR???

Mi van, csinaljuk a foprobat a terrorhelyzetes teljes hadiallapotra?
Megnezzuk, mennyit birnak az emberek?

Egyebkent pedig miert nem lehetett hallani arrol, hogy a Peti Nitrogenmuveket teljesen ujjaepitik?
Egy duborgo gazdasag sem mondhat le egy ekkora fejlesztesrol: ha nalam tortenne ilyen, en bizony nagyon buszken elmondanam mindenkinek, foleg a sajtonak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.