Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnök-frakcióvezetője egy érdeklődővel beszélget a párt aláírásgyűjtő akcióján Balassagyarmaton 2016. április 9-én.

A párt a vasárnapi boltzár ellen, valamint a föld állami tulajdonban tartásával és a bérplafon kérdésével kapcsolatban kezdeményez népszavazást. A három referendum kiírásához 120 nap alatt 200 ezer aláírást kell gyűjteni.

(fotó: MTI)

Tóbiásék gyűjtik az aláírásokat és élvezik – fotóval

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Javaslok az MSZP-nek, hozzáférhető helyen tájékoztassa a lakosságot, hol és mikor lehet aláírni. Akár a Klub rádióban, az ATV-ben , Vagy olyan sajtóban ahol adhat hirdetést.
Köszönöm.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
satan
@Jozefina: mszp meg már nem is jegyzik. De mi a haszon ebből a kispénzű ebereknek. Ha megdöglőt az enyém dögöljön a szomszédé is. "Hajrá" e meg az Orbán idióta szó járása.
verőce21
Azért az fölöttébb furcsa, hogy egy magát baloldalinak nevező párt a vasárnapi boltbezárás/pihenőnap eltörlése elleni küzdelemben látja a felemelkedését.
Toby
@verőce21: Ahol annyira "becsülik" az alkalmazottakat, mint Szarisztánban, ott minden fillérnek van helye !
Egyébként meg elsősorban az érintett alkalmazottakat kellene kérdezni, mert alapjaiban róluk szól a kérdés !
KERKA
Mongyuk annak az egyetemistának jól jött az a pénz, amit nyáron a Tescó pénztárban keresett.:))
emerencia
@Toby: Ha tényleg a kereskedelmi alkalmazottakért aggódnának felkent politikusaink akkor törődnének a munka és egészségvédelmükkel is. A fájdalmakkal küszködő agyongyötört eladók nagyobb bevételt produkálnak a költségvetésbe? A rossz fizetések miatt a többségnek égető szüksége lenne arra a néhány ezer +forintra, melyet a vasárnapért jár. Akinek pedig nem számít ez a pénzecske, az miért megy ilyen helyre dolgozni?
Toby
@emerencia: " Még egyszer mondom" az érintette alkalmazotti kört kell elsősorban megkérdezni ! Mondjuk egyszerű kérdőíven keresztül, de erre alkalmas a nyílt, utcai aláírásgyűjtés is, bár nem valószínű, hogy az érintettek munkaidő alatt fel tudják keresni az aláíró pontokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.