Folytatódik a dél-balatoni vasút korszerűsítése, miután eredményesen zárult a közbeszerzési eljárás a Szántód-Kőröshegy-Balatonszentgyörgy közötti 53 kilométer szakasz fejlesztésére, valamint a Kaposvár-Fonyód vasútvonal korszerűsítésére - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztős (NIF) Zrt. Az állomások mellett P+R és B+R parkolóhelyek is létesülnek.

Forrás: parkonet.com
Feltöltő: parkonet magazine
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minek?
Aki a Balatonhoz kocsival megy, az visszafele már vonattal jön és a kocsi addig lenn marad a víz mellett, hogy jól érezze magát? Esetleg fordítva?
Azt a P+R dolgot nem inkább a Budapestre bevezető utak mellett kéne inkább építeni, hogy a jónép letehesse az autót és ne kelljen a városi forgalomban pöfögnie?
Persze a fenti vasútkorszerűsítés a Mészáros@Mangalicza érdekeltség által épül és ez sok mindent megmagyaráz. Többek között a plusz 20 milliárdos költséget is.
Attól, hogy ott értelmetlen, azért még lehet némi pénzt kérni érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.