A népszerű tévés szerint lenullázták és megsemmisítették Kiss László korábbi úszókapitányt.

A múlt héten nem egészen három nap alatt megsemmisítettek egy embert. Lenullázták az egész életét, mindenki szabad prédájává tették. Kiss Lászlóról van szó, aki az úszók páratlanul sikeres szövetségi kapitánya – volt, a múlt hétig. Ma este Gerő András történésszel a felrúgott elemi emberiességi szabályokról, gondolkodási követelményekről és erkölcsi normákról beszélgetünk

– osztotta meg közösségi oldalán Friderikusz Sándor az ATV ma esti adásában látható műsorának beharangozóját.

Mint ismert: a múlt héten kiderült Kiss László úszókapitányt 1961-ben csoportos nemi erőszakért börtönbüntetésre ítélték. Az ügy miatt Kiss lemondott posztjáról.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nem a megítélés nullázta le, hanem önmaga nullázta le önmagát, amikor elkövette az erőszakot, amikor tagadta és tagadja azóta is és amikor az áldozatot vádolja.
A sportsiker nem ér fel egyetlen ember megerőszakolásával, megalázásával.
Igen, Kiss lenullázta magát, ami kezdetektől megvolt, csak éppen most látott napvilágot az emberek előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@zöldszem: sajnos jó volt a számadás! tragédia és szégyen!
zöldszem
@csa-csa: Érdekes módon valamiért egyes olvasótársak(is) a messzemenőkig védik, kiállnak, meg bocsájtanak Kissnek. Ugyanakkor egy másik ugyan ilyen bűnelkövetőt, kínzásokra halálra ítélnek. Kijelentik kutyából nem lesz szalonna! Az aki azt a rendőrnőt(ha jól tudom pszichológust) megölte biztos nem védték, az-az ürge is visszaeső volt. Volt már büntetve nemi erőszakért!
De, ezt a vén szarházit isteníteni kell, mert jó edző!? Meg olyan meghatóan tud sírni! Szegény öreg embert? meghurcolják! Meg kellene, az A6 után kötve, vagy 2 kilométer hosszan!
csa-csa
@zöldszem: meg is nézném akik kiállnak ez mellett a tetű mellett, mit mondanának ha az ő lányukat, feleségüket... erőszakolták volna meg ráadásul hárman! erre 50 év után sincs nincs bocsánat! meg még de sok mindenre!! sajnos nem mi vagyunk a bírái!
zöldszem
@csa-csa: Hogy is mondta Orbán? Megvédjük feleségeinket, lányainkat...Kiss csoportos erőszakot követett el!!!
Nos, én nem hallottam még, csoportos nemi erőszakról amit a migránsok követtek el.
kepkezelo.com/images/440ipatsmipstriowjm2.jpg
csa-csa
@zöldszem: itt még! nem, de mondjuk svédben egy hajón többen erőszakoltak meg egy fiatal lányt, mondjuk ez a csűrhe a saját fajtáját is megerőszakolja ha épp olyan kedve van! pl. egy 14, majd egy 5? éves kisfiút! meg amit nem írnak meg!
wagabund
Friderikusz most hol van? esetleg szembejött egy pofon, amire nem számított?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.