A Corvinus Egyetemen közgazdász-hallgatóinak tartott előadást szerdán délután Gyurcsány Ferenc. A rendezvény elvileg nem volt nyilvános, de a Propeller bejutott, itt írtuk közben, miről beszélt a volt miniszterelnök.

Gyurcsány előadásában élesen bírálta a kormányt. Szerinte csak azért "csökken" az államadósság, mert Orbánék "lenyúltak" 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíj vagyont. Magyarország ugyanakkor még így sem teljesít jól, "a románok, szlovákok, lengyelek lehagynak minket", pedig "nincs gazdasági válság, semmi nem indokolja, hogy lemaradjunk".

Kitért arra, szerint meg kellene szüntetni a multik adókedvezményét és járjon ingyenes internet, minimális víz és gázmennyiség mindenkinek.

Előadása után a hallgatók kerdezhettek Gyurcsánytól, ekkor egy a családi otthonteremtési kedvezménnyel kapcsolatos felvetésre azt válaszolta, a házasságok fele válással végződik, ezért

óva intek mindenkit, hogy a szerelem hevében megígérjen három gyereket az OTP-nek. 

"Válás esetén vissza kell fizetni az egészet. Ebből lehet az új devizahiteles probléma" – mondta.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
érdekes állatfaj az ember...miközben a teheneket szentként tisztelik, de enni nem adnak nekik...de ugyanabban az országban több ezer nőt öntenek le savval...több tízezer gyereket erőszakolnak meg...stb..
aztán a művelt japán is bálnákat mészárol...a mégműveltebb kanadaiak fókabébiket ölnek meg ünnepélyesen virtusból..stb..
a világ erdeiben elhelyezett csapdák milyen szenvedést okoznak a belelépett vadnak...
a kínaiak medve-epe fogyasztásáról, a majomagyvelő kivételéről már nem is beszélve...

mertugye a homo sapiens áll a tápláléklánc csúcsán...tehát minden rendben...a rendőrkutyák meg csak nézik, hogy az emberek egymást robbantgatják...

senki nem ért semmit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
r2d2
@szaboria1: 08:09 Ezt akkor tudtad???
szaboria1
@r2d2: Mi is vettünk fel hitelt de mi nem a reklámokra hagyatkoztunk és 2010-re sikerült vissza is fizetni. Igaz a végzettségem is segített, meg a banki alkalmazott is látta értek hozzá. Pedig a forint hitelünket igaz nem svájci frankra hanem euróra váltottuk át. Így havi 3500.-ft kevesebbe került az eredeti hitel.
Mézike
@r2d2: nem tagadták le. Nekünk is frank hitelt akartak a nyakunkba sózni minden áron, merthogy az rugalmas...stb.
De mi ragaszkodtunk a forinthoz, bár drágább volt. Abban hibáztatom az akkoriban regnáló kormányokat, hogy úgy a fidesz, illetve mszp, is hagyták hogy a forint hitelek drágábbak legyenek mint a devizák.
Szókrakész
@szaboria1: Na gyorsan lapozz vissza a törikönyvben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.