Ma délelőtt Kövér László, az Országgyűlés elnöke aláírta a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzésre vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot – olvasható a parlament honlapján.

Ahhoz, hogy a boltok vasárnap újra kinyithassanak, még szükséges egy szignó Áder János köztársasági elnöktől is. Ha ez is megvan, már csak a Magyar Közlönyben kell megjelentetni, hogy életbe léphessen a változtatás.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Juj de izgulok... Vajon a Nemzeth Golyostolla mit dont? O"ra' is vonatkozik orban vezir ukaza, miszerint aki oellene van, kerekbe toressek, felnegyeltessek, kalodaba zarassek, de legalabb 100 ezer forint buntit fizettessek?
Merakko' nagy bajba leszen Ader...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Én a helyében nem írnám alá. Döntsön a nép.
levarosbukta
@Cicamama55: Ki lett már vesézve jobbról is meg balról is miért lett hirtelen ez az engedékenység miért nem engedik hogy a nép döntsön. Janó alá fogja írni. Eddig is mindent aláírt.
egyvandor
Attól függ mit mond a Gorbán, aki jelen pillanatba nem meri személyesen bevállalni. De lehet hogy lesz még rá szükségmegoldás.
bakegya
NA ezt is kicsináltuk,Most akkor SZÜKSÉGÁLLAPOTOSOK LEGYÜNK,VAGY IMÁDKOZZUNK,EZ ITTTEN MOST A KÉRDÉS-A NEMZETHY ZÁRT OSZTÁLYTÁRSAK MÁR ELDÖNTÖTTÉK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.