A 2017-es költségvetési tervezet mindenkinek biztosít egy lépést előre, s lesz, aki számára nagy lépésre nyílik lehetőség – fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Lázár János megerősítette, hogy az adócsökkentés és az otthonteremtés költségvetését nyújtják be a parlamentnek május elején.

A tárcavezető egyes élelmiszerek áfakulcsának 100 milliárd forint értékű csökkentését és a szintén 100 milliárd forint értékű otthonteremtési támogatásokat azzal magyarázta, hogy sikerült stabilizálni az állam gazdasági helyzetét, és ma már több a bevétel, mint a kiadás.

Kiemelte azt is, hogy 2017-ben tovább nő a pedagógusok, a rendőrök, katonák és az állami tisztviselői kar bére, illetve önálló életpályamodellt alakítanak ki a mentőszolgálat és az adóhivatal dolgozói számára.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A fütyesznyikek, seggnyalók , mutyizók számára biztos előrelépést jelent!!A mangalica zsirdisznyó gázbúvárnak meg a többieknek, kötélbarátnak biztos!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
A fütyesznyikek, seggnyalók , mutyizók számára biztos előrelépést jelent!!A mangalica zsirdisznyó gázbúvárnak meg a többieknek, kötélbarátnak biztos!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: Teljesen igazad van! Én már kaptam olyan választ is, hogy ugy látszik én szeretem, ha emelik a rezsimet... nem lehet megértetni velük ha beleszakad az ember, akkor sem! 1x bevésődött abba a kő agyukba, onnan kirobbantani sem lehet!:(((
Katalina62
Ha ezt beveszi a nép üjrá, hát még is érdemli!
human
Pénteken még bővíteni akarták a vasárnap zárva tartást, hétfőn már azt mondják, hogy a szociktól függetlenül döntöttek a nyitva tartás mellett.
Van aki még hisz ezeknek?
petike
@human: Hisznek. Nagyon sokan. Mint Istenben.
kukac50
A tűzifa áfáját is csökkentik,no meg a villanynál a rendszerhasználati díjat amit sokszorosára emeltek mert ez a rezsicsökkentés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.