Lemondott a napokban Éva Ferenc harkányi alpolgámester, mert kiderült róla, hogy súlyos testi sértés és halmazati cselekményként nemi erőszak kísérletének vádjával ítélték két év börtönbüntetésre 1973-ban, amelyből jó magaviselete miatt másfél évet kellett letöltenie.

Ezzel kapcsolatban megszólalt Tiffán Zsolt fideszes parlamenti képviselő is a Facebook oldalán, meglehetősen alpári stílusban:

Három gondolat

1. Méltán híres fürdővárosunk egyik-amúgy tisztességgel dolgozó-közéleti személyisége,aki korábbi bűneiért megkapta büntetését,lemondott posztjáról. Sajtóközleményében tisztán,bátran vállalta a következményeket,s ennek szellemében cselekedett.

2. Méltán híres fürdővárosunkban-nem csak most,ebben az esetben,hanem általában-mikor pl. egy falevél rossz helyre hullik- mentális zavarokkal kűzdő,identitását elvesztő és kereső emberek próbálják megmondani a frankót,s kezdik ki a város derék polgármesterét,illetve a képviselőtestületet. Embereket semmibe nem vevő,falujukat romlásba döntő böszme árnyékpolgármesterek, s a hozzájuk butaságból és számításból csapódó árnyékvállalkozók próbálják osztani az észt! Csatlakozik hozzájuk egy – kb.30 km-re levő, tízezres város közpénzen eltartott főépítésze ,aki saját városa gondjai helyett lassan harkányi választópolgárként(sic!)aposztrofálja magát,s aki egyébként úgy egyszerű,mint az EU-szabvány raklap. Na,kedves harkányiak,itt ezek akarják osztani az észt...

3. Srácok! Ti,akik minden nap izzadtságszagú kávéitok felett morfondíroztok egy közösség oktalan lepusztításán,s a cukrot az egészséges világ járásával ellentétes irányban próbáljátok felkeverni,nos ti szarkeverő bolsevikok vagytok,és azok is maradtok, kiket Harkány büszke polgárai ki fognak vetni maguk közül.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Elég szelektív az emlékezeted Zsolt!
Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körölvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,de még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok százezer kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig ezek karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan – csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.
A tragédia az, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat,addig ezek az árulók gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázzák egykori sorstársait, elvtársaikat. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, viszont szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senkik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@papa.49: A szomorú az, hogy a nagy felbuzdulásra, csak az szerepelt a hiradóban, hogy lemondott. Az nem, hogy 'csak' egy szerepcsere történt és így megoldották okosban. Ennyit a hiteles tájékoztatásról :).
Sííva
Mondja a bagoly a verébnek, hogy nagyfejű!
nemjoezigy
Ez a fideSSes díszpéldány ráereszthette volna a helyesírás ellenőrzést a förmedvényére, és a vesszők után szóköz illik,...de ne legyünk maximalisták az ilyenekkel szemben. Egyébként a stílus maga az ember. A többit már mások leírták!
human
A fideszes képviselő kirohanása alapján volt ő véletlenül komcsi az egypártrendszerben? Mostanában akik a leghangosabban komcsiznak azokról az derül ki, hogy nagyon is kiálltak a régi rendszer mellett, annak dolgoztak. Itt van ez a Bencsik is:
www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=bencsikandras&MN=Politika

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.